Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? u Društvo forumu; Ja ne bi voljela da mi dečko na sve što ja kažem potvrdno klima glavom samo da me umiri ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
Da, bez problema 9 18.37%
Možda, ako mi se stvarno sviđa 7 14.29%
Da, ako znam da će pristati 11 22.45%
Ne pada mi na pamet 23 46.94%
Višestruki izbor anketa Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-07, 21:06   #81 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?

Ja ne bi voljela da mi dečko na sve što ja kažem potvrdno klima glavom samo da me umiri

Tek onda bi poludila.
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 21:15   #82 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,758
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A čuj, to je za 'posebne prilike'... 'Da, draga' se ne smije upotrebljavati često.

Zar ja sad tu trebam dokazivati da znam bar 5 ljudi koji su kada sam se družio s njima bili izuzetno nevični u takvim situacijama?!? Vi očito znate bolje...
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 21:30   #83 (permalink)
... lakše je...

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,554
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja isto nevolim to "da draga".
Ok je jedino čuti u zezanciji, a ak je nekaj ozbiljno, tj. pričamo o ozbiljnijim stvarima i to mi kaže... neznam, prvi put je ajd dobro, a drugi već si mislim da nema svoje "ja" ili neko svoje mišljenje; a ako pak stvarno i misli da sam upravu neka mi i dokaže, a ne bez pogovorno "da dragira".
dorina je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 21:33   #84 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja ne bi voljela da mi dečko na sve što ja kažem potvrdno klima glavom samo da me umiri

Tek onda bi poludila.
da da...

a kak ti znash kad on klima glavom..možda ne glima nego samo govori da,da..
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 21:37   #85 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,758
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Dorina, malo si fulala intonaciju tog "Da, draga"- onako kako sam ga opisao znači da si u pravu ali da više nemaš snage za daljnje dokazivanje. Ponudiš lulu mira, a ako ne prihvati slijedi 'totalni rat'.
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 23:43   #86 (permalink)
... lakše je...

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,554
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

zašto bi slijedio rat ako ima argumente dokazati da je upravu, a ne da samo odgovori "da draga".
U većini muških glava to je možda pametna odluka, ili im barem tako zvuči... a to samo povećava problem!
dorina je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 23:44   #87 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

hmm...mislim da bi...danas sam shvatila da bi bez problema uz malo alkohola
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 23:57   #88 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

e..pa ja kada izađemm iz ormara...nema te zene kad vidi moju ljepotu i noo nešto kaj sja iz mene..svaka me poželi...i ljepe ze za mene kao magnet..
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 10:09   #89 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

nebi nebi, nikako!! volim kad me dečko osvaja!! je staromodno možda ali nebi baš prva prišla..nekak mi e to malo "očajnički" čin!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 15:17   #90 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,741
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
nebi nebi, nikako!! volim kad me dečko osvaja!! je staromodno možda ali nebi baš prva prišla..nekak mi e to malo "očajnički" čin!
Zbog čega očajnički? Šta bi to trebalo značit nije mi jasno?
Šta onda ako mi dečki priđemo curi mi smo onda očajni?

Meni ne smeta da dečki uglavnom prilaze u 98% slučajeva curama (tih 2% je ili kad si cure malo cugnu ili jako rijetke cure koje će prić), ali nije mi jasno jedino zašto je nekim curama baš toliko čudno i nepojmljivo to da bi prišle dečku, koda je to sad neznam šta. I uvijek samo čekaju nikako da se pokrenu oće da im sve samo dođe

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Možda ako sam sigurna da će pristati.
Iako ne volim pristupiti prva.
A znači u tome je caka, ne volite bit odbijene.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karca, pozvali, pristupili, prvi, van

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114