| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je Mislav Bago oličenje seksepila? u Društvo forumu; Idealan za frenda,ali nešto drugo,bože sačuvaj. Ali pametan je,svaka mu čast.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Sviđa li vam se Mislav Bago? | |||
| Da, podsjeća me na mog dečka | | 21 | 48.84% |
| Ne, više mi se sviđa Katalenić | | 22 | 51.16% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li je Mislav Bago oličenje seksepila? pa je.njegova frizura baš odražava ljepotu njegovog lica,volim muškarce sa pravom bradom,lipo je znat kakvu facu lik ima dok svršava,ako san i tada napaljena kao i sada-onda je on pravi,ima lijepe probojne oči,koje duboko duboko u u dušu sežu.iako priznajem podsječa me na bivšeg-samo se nemogu sjetit zašto smo prekinuli! ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je Mislav Bago oličenje seksepila? fizički ne možemo pričati o nekom seksipilu realno ali pošto seksipil dolazi iznutra po meni ,tko zna,možda bi mi bio napetiji od nekog fizički prelijepog ali ispraznog tipa...a o inteligenciji i elokvenciji ne dvojimo
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bago, mislav, olicenje, seksepila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.