| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; Da li je prednost imati ženskog ginekologa?Po meni je.A vama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ne, zakaj bi bila prednost? ja sam kod žene i mislim ju mjenjat...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ja sam kod zene, i u tome vidim prednost samo kad sam isla prvi put jer mi je bilo bed kao i vecinu drugih cura, s vremenom shvatis da to uopce nije nikakav bauk niti nekakva neugodnost ali dok god znaju sto rade i rade to kako treba, nema nikakve razlike izmedju muskog i zenskog gin.
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | to je kao da pitaš, što ej prednost ići kod muškog ili ženskog urologa......isto, bitno da je dobar...jedino ako je frka da se piško ne digne na zgodnu tetu u bijelom dok prebire po jajima... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:33.

ali dok god znaju sto rade i rade to kako treba, nema nikakve razlike izmedju muskog i zenskog gin.