Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; Da li je prednost imati ženskog ginekologa?Po meni je.A vama...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 15:50   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 954
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

Da li je prednost imati ženskog ginekologa?Po meni je.A vama
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 15:52   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,334
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

Ne znam jer sam bila samo kod muškog, ali mislim da to nema veze...
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 15:53   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 954
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Pa da li misliš da bi se ugodnije osjećala kod ženske
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 15:54   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,965
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

svejedno mi je. Bila sam i kod muškog i ženskog. Stvarno ista stvar. .Bitno je da je u stanju nešto dijagnosticirati.
Čak mi je muški bio najnježniji od svih
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 16:29   #5 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,991
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ne, zakaj bi bila prednost? ja sam kod žene i mislim ju mjenjat...
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 19:51   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,669
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja sam kod zene, i u tome vidim prednost samo kad sam isla prvi put jer mi je bilo bed kao i vecinu drugih cura, s vremenom shvatis da to uopce nije nikakav bauk niti nekakva neugodnost ali dok god znaju sto rade i rade to kako treba, nema nikakve razlike izmedju muskog i zenskog gin.
Star 14-05-07, 22:13   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ne znam jer sam bila samo kod muškog, ali mislim da to nema veze...
Ista stvar. Ni ja nisam nikada bila kod ženske, pa ne mogu procjeniti da li su žene bolje.
Samo znam da ću ovog mjenjati.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:37   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 326
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Iz iskustva znam da je.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:39   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,965
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

podijeli s nama iskustvo ako nije problem
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:46   #10 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

to je kao da pitaš, što ej prednost ići kod muškog ili ženskog urologa......isto, bitno da je dobar...jedino ako je frka da se piško ne digne na zgodnu tetu u bijelom dok prebire po jajima...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112