| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; Vjeruj mami, a ako stvarno želiš znati koji je najbolji pitaj medicinske sestre kod kog one idu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Vjeruj mami, a ako stvarno želiš znati koji je najbolji pitaj medicinske sestre kod kog one idu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Sazem se sa vecinom da je svejedno jel musko ili zensko bitno je da je dobar kao doktor. Sad to da je muski njezniji to je sreca,ima i zenskih njeznih. Sta je mene odbilo od muskog doktora kad mu moram objasnjavat sta me boli i kako,tesko njemu objasnit da te boli nesto kad on to nema. Inace ginekologu idem dva puta godisnje ako nemam nekih problema. Imala sam doktoricu i bila je stvarno super,njezna,sposobna i nikada nije na brzinu radila pregled. Nazalost umrla je sad odem u bolnicu pa mi svejedno tko ce biti,vazno mi da to obavim.
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? a gledajte...nije nikak ugodno..ipak vam prčkaju dolje...ali to se mora obaviti..u pitanju je vaše zdravlje..ne daj bože nama ženskama rak grlića..maternice..ili nekakve infekcije....pregled vam može spasit život...
__________________ Ja nikada ne pijem,osim kad sam sama ili sa prijateljima! |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Ja mislim da ću se prebaciti kod ženske, privatna poliklinika, poznata. Prijateljica je išla kod njih u trudnoći i jako je zadovoljna.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 05-08-08 u 15:11. |
| | |
| | #100 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ja sam kod jedne predobre ginekologice. bila sam kod muskog privatno i on je bio jako dobar. nemam pojma... a isto mi je jeli musko ili zensko,glavno da zna di je koja rupa ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

pazi da tvoju pipicu ne bi neki pijetao raščerupao