| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; ja idem samo kod zena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ja idem samo kod zena ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #113 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? meni je draže pričat sa zenama, osican se opustenije ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? što u zadnje vrijeme očito ne rade ![]()
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-08 Lokacija: niotkuda Godina: 32
Poruka: 19
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Bolje je da je žena.Tad se osjećam ko da sam kod doktora-čisti pregled,a i ta zna po sebi da ne treba gurat ko kreten,da zna bolit.Muški su s primjesama...Mislim dirat nečiju-s dopuštenjem,ma fuj!Mogu si ja mislit-neće on to sexualno,al da ih pitaš-sigurno bi prčkali po mladim ,zgodnim,nego po babama,zar ne?Pa da mi je čut njihove lovačke priče...a da ne spominjem sexualne fantazije,ispod onog doktorskog odijela.To će neke reć-polazim od sebe,jaaa sam takvog mišljenja,al svejedno-nebi ja njih rađe.I nemojte mi tipa-šta ako je doktorica lezba?Ugodnije je da je žena ![]()
__________________ ...nikada nećeš saznati,ako ne pokušaš...ali ako zaglibiš-jedino BOG te može vratiti nazad. |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ja vas ne kuzim.. ginkolozi pregledaju dnevno nekoliko desetaka razlicitih pizdi i prckaju po njima godinama (ako su stariji). normalna stvar da bi svako radije prckao po mladim, zgodnim neg po babama, mislim da bi se i ginekologinje slozile s tim. a sto ako je ginekologinja gay?? aa? sta onda? zamisli, dira te i zamislja si sve i svasta.. uuu uostalom, da si ti urolog pa da ti dodje neki zgodni obdareni lik, ne uopce pa ne bi jedva docekala da ga prepipas ![]() ![]() ![]() jbt s cim se vi zamarate. sta te briga sto se nekome dogadja u glavi dok god ni na koji nacin to ne utjece na tebe ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 46
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ne slažem se s tobom. išla i kod jednog i drugog i muški su bolji deset puta. obzirniji, sve ti objasne i porazgovaraju s tobom. žena mi je bila katastrofa, prava zmija. iako to je sve ipak individualnozato mislim da na kraju krajev ane treba generalizirati. al čim odeš jednom kod muškog prestat ćeš to tako gledat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.