Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; moj prvi pregled nije bio kroz guzu Ali ako te zanima kako izgleda dodji i ti kod tete doktoresse da š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-07, 14:34   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

moj prvi pregled nije bio kroz guzu
Ali ako te zanima kako izgleda dodji i ti kod tete doktoresse da škicne imaš li kakve probleme. Čujem da kod vas dečkića ima svašta zanimljivoga u toj rupi
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 15:40   #22 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
moj prvi pregled nije bio kroz guzu
Ali ako te zanima kako izgleda dodji i ti kod tete doktoresse da škicne imaš li kakve probleme. Čujem da kod vas dečkića ima svašta zanimljivoga u toj rupi

vatra doktorica.....za prave??

koja rupa kod nas...šta ima........????????????
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 15:42   #23 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

specijalizirana za mušku anatomiju
Nije za prave, ali ne znači da se ne možemo igrati doktora
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 15:44   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
specijalizirana za mušku anatomiju
Nije za prave, ali ne znači da se ne možemo igrati doktora
rep+ za tebe curo što si takva

uhhhhh, što se volim igrati, posebno doktora.....samo reci kada....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 15:47   #25 (permalink)
prof. Foruma

probat ću naći rupu..................u terminu i za tebe

za rep+
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 18:54   #26 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
namazani srednjak u guzu i sve pet, da se curke ne bi uplašile prvog nevinog pregleda, daj vatra objasni im kako je tebi bilo prvi puta...
ustvari kažiprst, kod mlađahnih mali prst
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:40   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase

naravno da je prijednost nije mi uzitak znati da on uziva u tome da me pipa samo legalno pipa
Defakto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 16:02   #28 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
naravno da je prijednost nije mi uzitak znati da on uziva u tome da me pipa samo legalno pipa
a možda je žena ginekolog lezba? šta cemo onda?
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 16:04   #29 (permalink)
prof. Foruma

Citat:

Baš mu je užitak. Vidi 100 p*** dnevno, ali tvoja mu je posebni gušt
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 18:26   #30 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Trebali bi uvesti prvenstvo za objavljivanje najglupljeg posta!

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113