| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; meni su (prije nego sam ušla u te vode ) čak govorili da je muško bolje jer je kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? meni su (prije nego sam ušla u te vode ) čak govorili da je muško bolje jer je kao pažljiviji budući ne može znat kako je nama u to trenutku... i od tad čak nisam nikad pomislila otić nekoj teti,makar na kraju krajeva dijelim mišljenje većine da je to zapravo potpuno svejedno dok god zna šta radi i dobro radi to što zna da radi hehehe očito da mi je vrijeme spavanja... a da,btw pozdrav svim djevojkama,ja jedna nova koja će vam tu i tamo malo uletavat ovakvim komentarima,ak nije forbiden ![]()
__________________ fanjić |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Ma najveći problem nastaje ako se bez kriterija odabire ženski ginekolog samo zato što je ženski. Ovo bi bio na neki način ženski šovinizam!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ fanjić | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Citat:
Zašto žene liječnici nerado biraju ginekologiju kao specijalizaciju. Razumljivo mi je da izbjegavaju kirurgiju, jer je to ipak fizički naporan posao. Ako neka eventualno i završi na kirurgiji obavezno se specijalizira za enterokirurga. Razumljivo mi je i da većina žena liječnika ako ne ostane u primarnoj zaštiti bira pedijatriju ili okulistiku. Zašto žene liječnici ne vole biti ginekologinje?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Da i ja se pitam zasto ima puno vise muskih ginekologa nego zenskih? Zar nebi bilo normalnije da se zena zeli bavit zenskim bolestima nego muskarci? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? zato jer nam faxu mjesta popune muskarci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ne na faxu, na faxu je 80 % žena ginekologija spada u kirurške specke i normalno je da je više m (u bolnici, ne u primarnoj o čemu na kraju krajeva pričamo) osobno znam puno cura koje bi isključivo muškog ili ženskog ginekologa - 100 ljudi, 100 ćudi - netko voli majke, netko sluša cajke ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Uvjek sam za prijatelja imao najboljeg lokalnog ginekologa. Koincidencija, ali to nikad nije bila žena.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? bubnula sam bzvz medicina je daleko i od mog faxa i od moje struke ![]() ali poanta je bila da se uglavnom mladi muskarci odlucuju za ginekologiju zbog hmmm.. pitam se cega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ugl.. nis pametno nisam htjela rec ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

) čak govorili da je muško bolje jer je kao pažljiviji budući ne može znat kako je nama u to trenutku... i od tad čak nisam nikad pomislila otić nekoj teti,makar na kraju krajeva dijelim mišljenje većine da je to zapravo potpuno svejedno dok god zna šta radi i dobro radi to što zna da radi