Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; meni su (prije nego sam ušla u te vode ) čak govorili da je muško bolje jer je kao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 23:13   #31 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto
Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

meni su (prije nego sam ušla u te vode ) čak govorili da je muško bolje jer je kao pažljiviji budući ne može znat kako je nama u to trenutku... i od tad čak nisam nikad pomislila otić nekoj teti,makar na kraju krajeva dijelim mišljenje većine da je to zapravo potpuno svejedno dok god zna šta radi i dobro radi to što zna da radi hehehe očito da mi je vrijeme spavanja... a da,btw pozdrav svim djevojkama,ja jedna nova koja će vam tu i tamo malo uletavat ovakvim komentarima,ak nije forbiden
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 23:16   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: mala fanjica Pogledaj Poruke
a da,btw pozdrav svim djevojkama,ja jedna nova koja će vam tu i tamo malo uletavat ovakvim komentarima,ak nije forbiden
šta forbidden? Girl power. Što više, to bolje
Samo ti uletavaj.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 23:18   #33 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma najveći problem nastaje ako se bez kriterija odabire ženski ginekolog samo zato što je ženski.
Ovo bi bio na neki način ženski šovinizam!

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 23:30   #34 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto
Smile Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ma najveći problem nastaje ako se bez kriterija odabire ženski ginekolog samo zato što je ženski.
Ovo bi bio na neki način ženski šovinizam!
a nije ženski šovinizam jer se ipak radi o mladim curama,koje ako nisu imale s kim razgovarat o tome,misle da je lakše za prvi put,ili bar manje neugodno... i ja to definitivno kužim jer kaj ti sa 15,16,17 godina znaš o tome? niš!! i u tim godinama ti je sigurno normalnije da ti neka teta gleda malu nego neki striček!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 01:49   #35 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: mala fanjica Pogledaj Poruke
a nije ženski šovinizam jer se ipak radi o mladim curama,koje ako nisu imale s kim razgovarat o tome,misle da je lakše za prvi put,ili bar manje neugodno... i ja to definitivno kužim jer kaj ti sa 15,16,17 godina znaš o tome? niš!! i u tim godinama ti je sigurno normalnije da ti neka teta gleda malu nego neki striček!
Vrlo realan i korektan odgovor.
Zašto žene liječnici nerado biraju ginekologiju kao specijalizaciju.
Razumljivo mi je da izbjegavaju kirurgiju, jer je to ipak fizički naporan posao.
Ako neka eventualno i završi na kirurgiji obavezno se specijalizira za enterokirurga.
Razumljivo mi je i da većina žena liječnika ako ne ostane u primarnoj zaštiti bira pedijatriju ili okulistiku.
Zašto žene liječnici ne vole biti ginekologinje?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 03:56   #36 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,297
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Da i ja se pitam zasto ima puno vise muskih ginekologa nego zenskih? Zar nebi bilo normalnije da se zena zeli bavit zenskim bolestima nego muskarci?
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 08:52   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Zašto žene liječnici ne vole biti ginekologinje?
zato jer nam faxu mjesta popune muskarci
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 09:54   #38 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
zato jer nam faxu mjesta popune muskarci
ne na faxu, na faxu je 80 % žena

ginekologija spada u kirurške specke i normalno je da je više m (u bolnici, ne u primarnoj o čemu na kraju krajeva pričamo)

osobno znam puno cura koje bi isključivo muškog ili ženskog ginekologa - 100 ljudi, 100 ćudi - netko voli majke, netko sluša cajke
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 09:56   #39 (permalink)
Nježni predator

Uvjek sam za prijatelja imao najboljeg lokalnog ginekologa.
Koincidencija, ali to nikad nije bila žena.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:02   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
ne na faxu, na faxu je 80 % žena
bubnula sam bzvz medicina je daleko i od mog faxa i od moje struke
ali poanta je bila da se uglavnom mladi muskarci odlucuju za ginekologiju zbog hmmm.. pitam se cega ugl.. nis pametno nisam htjela rec
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114