Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; Ista stvar, bila i kod ženske i kod muškog, glavno da zna svoj posao, a od par frendica sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-07, 16:08   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,454
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

Ista stvar, bila i kod ženske i kod muškog, glavno da zna svoj posao, a od par frendica sam čula da su im muški bili nježniji...
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:43   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma nebi dala muskom da mi gura onu stvarcicu dole.... imam ja svoju dr koja je prava. i ful mi je dobra. jos da mi jedan starkelja meni od 18 tamo ono gura i prcka... ma daj... nema tih para. ne bi se ni svukla pred njim
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 18:17   #43 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 74
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

ma isto je...moj susjed je bas dobar :
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 21:40   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 418
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

a znate zast je muski odabrao taj posao
Saitek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:56   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: CountessBathory Pogledaj Poruke
ma isto je...moj susjed je bas dobar :
jos i da mi je i susjed???!! odselila bi se isti dan... ili bi kad mi dijagnozu ustanovi,ubila bi ga i zakopala negdje.....
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 17:52   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-09-07
Poruka: 2
Balerina se izdvaja iz mase

Ne.Ja sam tražila ženskog-prava katastrofa!Zatim sam se 'preselila' kod muškarca i zaključila da je puno nježniji i da ima više strpljenja(iako je sram veći,ali on je ipak doktor,zar ne?).
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 18:16   #47 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,823
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Saitek Pogledaj Poruke
a znate zast je muski odabrao taj posao
A čuj koliko god vidi dobrih pica, vidi i starih baba od kojih mu se smuči
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 18:31   #48 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Mene je mama prvi put odvela kod ginekologa s pričom kako je on dobar itd. pa kad sam ga u hodniku ugledala i shvatila da je on dugogodišnji susjed od moje prijateljice noge su mi se odsjekle... ali s druge strane nema me čega biti stid jer ne vidi on onu stvar prvi put, i kako jednog dana želim biti majka redovito idem ginekologu i želim biti zdrava, ovo sve ostalo mi je manje bitno, glavno da sam zadovoljna s njim...
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 21:42   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Znam da bi trebala al nisam još bila kod ginekologa!Išla bi kod žene da moram,al zasad nemam nikakvih problema,al iči ću se upisat kod nekog za par tjedana!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 09:59   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

prvi put kad sam otišla kod ginekologa izabrala sam žensku verziju! e pa sad, kak sam imala 16 god,sve mi je to bilo i previše strašno pa si mislim e nejdem kod stričeka.. dođem ja tam, pozove me unutra i preusmjeri u kabinu i poslije uputi na onaj stolac kaj sliči (tad mi je sličio) na električni.
iako pregled traje nekih 4-5 min bilo mi je grozno. ginekologica se valjda zanjela pa je mislila da joj na stolici sijedi nilski konj pa me zašokirala sa onim instrumentima (prvo boli,drugo,pitala sam ju dal ih ona inače u frizeru drži jer su bili hladni ko santa leda,treće imala sam osječaj da mi pokušava mandule pregledat) uglavnom jedno grozno iskustvo za prvi put,iako mi je sad smiješno. sad sam kod muškog,čovjek super radi svoj posao i to je najbitnije!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114