| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; iz mog iskustva muški su puno nježniji pri pregledu, ali žene su bolje za razgovor o kontracepciji itd. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 27
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? iz mog iskustva muški su puno nježniji pri pregledu, ali žene su bolje za razgovor o kontracepciji itd. nekako više kuže od muških dok oni taj dio obave formalno ![]() |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Po meni spol uopće nije bitan. Odlični mogu i jedni i drugi. Osobno imam ginekologicu i žena je super, ali sam jednom prilikom (hitan slučaj) bila kod muškog i tip je zaista bio za svaku pohvalu. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Banned | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Citat:
Ali mi je svejedno ugodnije kod moje ginekologice... Navika vjerojatno ![]() | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Moja teta,mamina sestra je ginekolog i kad sam htjela bit intimna sa svojim dragim,uvjet je bio da najprije odem kod tete na pregled i po kontracepciju i tek tada mogu ono,jel'te,...hmmm...i tako je i bilo,samo što nije bio srednjak u guzi nego kažiprst. I to lieve ruke jer je ona ljevakinja kao i ja. Paaaa...mogu reći i da nije bilo nekog beda,nije me bolilo,a nije bilo ni neke neugode. Ona je moja doktorica za dugo vremena.A sve se to dogodilo u mjesecu srpnju,godine 2006. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 238
![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Zar mislite da bi netko postao ginekolog samo da gleda pice ? hehe mozda ali mislim da nije ginekologu sve isto kada dode netko njemu od 16 g. i od 60 Ja isto mislim da nije spol bitan vazno da je ginekolog dobar ali vjerujem da je nekoga manje sram kada ide kod zenskog nego kod muskog ginekologa. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 27
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? neznam jel je prednost il ne.... dok sam trebala izabrat ginekologa htjela sam samo muskom ginekologu, za zene nisam htjela ni pomisljala jer sam cula svakakve price (kak su grube i sl)...nakraju sam (ne)sretnim slucajem otisla kod ginekologinje...to mi je bil 1. put, zena je bila na zamjeni i nije bila odusevljena kaj me mora pregledati, uz to bila je zivcana i stalno imala poviseni ton glasa...bome ni ja nisam bila odusevljena...dodem 2. put dok je bila bas moja doktorica i ona je super, sve mi objasni kaj god ju pitam, susretljiva... a kak je kod muskog doktora neznam... al definitivno ostajem kod svoje doktorice ![]()
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 82
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? prednost ipak dajem iskusnijem muškom ginekologu-detaljnije pregleda i daje podrobnije savjete o ocuvanju zdravlja žene, a za razgovor i savjete o kontracepciji lakše lakše je sa ginekologinjom. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Meni je isto svejedno dal je ženska ili muški, ja idem kod muškog i ne osjećam nikakvu razliku, obavi svoj posao dovoljno dobro kao i ženska...iako mi je možda mrvicu neugodnije kod muškog ali eh...njemu je svejedno tako da nema beda...
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.

Pali gume a ne dušu