Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; iz mog iskustva muški su puno nježniji pri pregledu, ali žene su bolje za razgovor o kontracepciji itd. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-09-07, 12:10   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Poruka: 27
stjepana123 se izdvaja iz mase
Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa?

iz mog iskustva muški su puno nježniji pri pregledu, ali žene su bolje za razgovor o kontracepciji itd. nekako više kuže od muških dok oni taj dio obave formalno
stjepana123 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 19:40   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Po meni spol uopće nije bitan. Odlični mogu i jedni i drugi. Osobno imam ginekologicu i žena je super, ali sam jednom prilikom (hitan slučaj) bila kod muškog i tip je zaista bio za svaku pohvalu.
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 12:39   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 105
Idioglossia se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Idioglossia

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Po meni spol uopće nije bitan. Odlični mogu i jedni i drugi. Osobno imam ginekologicu i žena je super, ali sam jednom prilikom (hitan slučaj) bila kod muškog i tip je zaista bio za svaku pohvalu.
Isto...
Ali mi je svejedno ugodnije kod moje ginekologice... Navika vjerojatno
Idioglossia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 19:47   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 19
Poruka: 31
NOA18 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku NOA18

Moja teta,mamina sestra je ginekolog i kad sam htjela bit intimna sa svojim dragim,uvjet je bio da najprije odem kod tete na pregled i po kontracepciju i tek tada mogu ono,jel'te,...hmmm...i tako je i bilo,samo što nije bio srednjak u guzi nego kažiprst. I to lieve ruke jer je ona ljevakinja kao i ja. Paaaa...mogu reći i da nije bilo nekog beda,nije me bolilo,a nije bilo ni neke neugode. Ona je moja doktorica za dugo vremena.A sve se to dogodilo u mjesecu srpnju,godine 2006.
NOA18 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 15:16   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: NOA18 Pogledaj Poruke
Moja teta,mamina sestra je ginekolog i kad sam htjela bit intimna sa svojim dragim,uvjet je bio da najprije odem kod tete na pregled i po kontracepciju i tek tada mogu ono,jel'te,...hmmm...i tako je i bilo,samo što nije bio srednjak u guzi nego kažiprst. I to lieve ruke jer je ona ljevakinja kao i ja. Paaaa...mogu reći i da nije bilo nekog beda,nije me bolilo,a nije bilo ni neke neugode. Ona je moja doktorica za dugo vremena.A sve se to dogodilo u mjesecu srpnju,godine 2006.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:09   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 238
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase

Zar mislite da bi netko postao ginekolog samo da gleda pice ?
hehe mozda ali mislim da nije ginekologu sve isto kada dode netko njemu od 16 g. i od 60

Ja isto mislim da nije spol bitan vazno da je ginekolog dobar ali vjerujem da je nekoga manje sram kada ide kod zenskog nego kod muskog ginekologa.
Bart je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 00:23   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-11-07
Poruka: 27
aryenna se izdvaja iz mase

neznam jel je prednost il ne.... dok sam trebala izabrat ginekologa htjela sam samo muskom ginekologu, za zene nisam htjela ni pomisljala jer sam cula svakakve price (kak su grube i sl)...nakraju sam (ne)sretnim slucajem otisla kod ginekologinje...to mi je bil 1. put, zena je bila na zamjeni i nije bila odusevljena kaj me mora pregledati, uz to bila je zivcana i stalno imala poviseni ton glasa...bome ni ja nisam bila odusevljena...dodem 2. put dok je bila bas moja doktorica i ona je super, sve mi objasni kaj god ju pitam, susretljiva...
a kak je kod muskog doktora neznam... al definitivno ostajem kod svoje doktorice
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 01:16   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 82
Linalena se izdvaja iz mase

prednost ipak dajem iskusnijem muškom ginekologu-detaljnije pregleda i daje podrobnije savjete o ocuvanju zdravlja žene, a za razgovor i savjete o kontracepciji lakše lakše je sa ginekologinjom.
Linalena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:27   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 70
~Sjatkica~ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Meni je isto svejedno dal je ženska ili muški, ja idem kod muškog i ne osjećam nikakvu razliku, obavi svoj posao dovoljno dobro kao i ženska...iako mi je možda mrvicu neugodnije kod muškog ali eh...njemu je svejedno tako da nema beda...
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 23:55   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 2,528
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

moram ja ic za ginekologa
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113