| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; A ja za urologa..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Pa da, lakše je ići s tim stavom. Jer njemu je doista svejedno i to mu je posao, kao što je otorincu da pregledava uho, grlo, nos i ekonomistu da knjiži.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? a neznam..bila sam dva puta kod zenskog ,pa mi nije bilo bas naj... sad sam kod muskog ,i nemam problema..nekako mi je njezniji.. ne bi sad generalizirala,govorim o osobnom iskustvu... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? A gle, ginekološki pregled je sam po sebi neugodan, a mnogim djevojkama je ipak malo manje neugodno ako je u pitanju žena.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 28
![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? sve ovisi o tome je li sam doktor dobar, strucan itd...a ne spol. nekome mogu biti bolje zene, dok su nekima bolji muski
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? meni osobno je bolji muski ginekolog. njezniji je...
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? prednost dajem muskim ginekolozima i tocno je da su pazljiviji
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.