| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; meni su isto muški bolji neki dan sam umirala od smijeha, jedna teta komentira zašto joj kći ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? meni su isto muški bolji neki dan sam umirala od smijeha, jedna teta komentira zašto joj kći ne vodi trudnoću kod doktorice (obiteljske prijateljice), nego kod doktora ''gdje si ti vidila da žensko zna nešto o pi..'' pred svima, meni je trebalo 10 min da dođem sebi ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? aaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ma prednost je samo u tome sto te kakti manje sram.. al zapravo te nema zasto biti sram, ginekolozi su tu da rade svoj posao ionako su vidjeli hrpu drugih zena medju nogama prednost je imati dobrog ginekologa, dakle onog s kojim mozes razgovarat, kojeg mozes pitat sve sto te zanima i koji ce ti objasnit sve sto je potrebno ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Citat:
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? daj odi nije nis strasno, najnormalnija stvar koji radi svaka zena.. sto prije odes, to se prije rijesis.. zato ja idem gineku odmah na pocetku svake godine.. da se rijesim ![]()
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Imam bolja iskustva sa muškim ginekologom. Nježniji su i pažljiviji
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:21.

... damn