| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li je prednost imati ženskog ginekologa? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor daj odi nije nis strasno, najnormalnija stvar koji radi svaka zena.. sto prije odes, to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Citat:
čisto na jedan pregled..da vidim kak to ide hehe. Vrijeme mi da odem... nažalost..... ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Citat:
![]()
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? Da mi je znati kako je osjećati se trudnom...zapravo ne želim znati ![]()
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? sta se ceka?
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Banned | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? ne čekam ništa,tjela bi ja otić zato što me svaki mjesec kad imam menstruaciju užasno bole jajnici... a nisam bila ne znam ni sama zašto,ljena sam otić a i mislim ono nisam spavala s dečkom još pa... ali svakako bi trebala otić zbog jajnika..ne znam di da idem,kod kojeg ginekologa..i to me muči... |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je prednost imati ženskog ginekologa? pitaj mamu za ginekologa ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekologa, imati, prednost, zenskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.

nije nis strasno, najnormalnija stvar koji radi svaka zena.. sto prije odes, to se prije rijesis.. zato ja idem gineku odmah na pocetku svake godine.. da se rijesim 

, a ne mogu bit osim ako me duh sveti nije posjetio sinoć