| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Mislim da ih ne bi ubilo kad bi bar iznosili smece, kupili kruh i novine, bar neke sitnice da pomognu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Mislim da ih ne bi ubilo kad bi bar iznosili smece, kupili kruh i novine, bar neke sitnice da pomognu zenama koje uz posao cekaju i te obvezw. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Naravno da moraju...ja ne podnosim lijenčine i gotovane koji samo ostavljaju iza sebe nered i ne žele ni počistit bar za sobom...neznam...ali tako rade moj tata i radio je moj dida...i to očekujem od svog budućeg muža...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? "moraju" ? Ne mora nitko ništa ako neće,ni žene ni muškarci ! Mislim da je stvar u međusobnom poštovanju pa samim time se i problem kućanskih poslova riješi.Naravno da ne bi nikog ubilo kad bi iznio smeće ili kupio novine.Ja nemam problema sa takvim stvarima i rado ću ženi pomoći kaj god treba jer mi ne treba kućna pomoćnica nego žena ! Problem nije u tome da muškarci ne žele pomoć i sudjelovati u kućanskim poslovima,samo im moraš više puta reći kaj da naprave. A priznajem da to zna biti iritantno pa zato žene da bi to izbjegle rađe nešto same naprave ! Tako ti je to.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Baš čitam taj naslov i kontam kako bi bolje pristajala riječ "trebaju" ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Dobro, krivo sam se izrazila...ne moraju...dobro si ovo napisao, slažem se. Ali nema ništa gore kad muško samo sjedi i uživa a žena ide za njim i kupi smeće za njim...a ako ne napravi to...onda je ovakva i onakva...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? a ako ne napravi to...onda je ovakva i onakva... Nažalost je tako kod većine,takav je mentalitet ljudi ovdje na Balkanu ! Većina muškaraca misli da je uz ženu kad se oženi dobio i kućnu pomoćnicu ! Nešto slično onome "dva u jednom".Za takvu situaciju su i žene krive ! Ključno pitanje je-Zašto majke svoje sinove odgajaju tako ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? skupile se žene da farbaju jaja . . . . . ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:54.

---ex moderator---