Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Moraju...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 12:29   #101 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima?

Moraju
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 17:33   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
a ako ne napravi to...onda je ovakva i onakva...

Nažalost je tako kod većine,takav je mentalitet ljudi ovdje na Balkanu ! Većina muškaraca misli da je uz ženu kad se oženi dobio i kućnu pomoćnicu ! Nešto slično onome "dva u jednom".Za takvu situaciju su i žene krive ! Ključno pitanje je-Zašto majke svoje sinove odgajaju tako ?

e slažem se, moja mama je mog brata isto tako odgojila-gotovan, sve bi da mu se donese na noge, užas...zakaj??zato kaj je i moj stari takav i tak to valjda ide, ali ima ih i onih koji nisu tako odgojeni i ja bi svakako htjela da mi muž pomaže i da mi sin, ako ću ga imati, bude odgajan da zna i skuhat i pospremit i sve ostalo, a ne da misli da je to "ženska dužnost"-sere mi se kad to čujem
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 19:36   #103 (permalink)
Sad ili Nikad

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,476
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

70% zene 30 % muskarci...ja mislim da je to pravedno...
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 19:49   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja mislim da bi trebali muškarci pomagati u kučanstvu,al ak je netko kilav i ne ide mu kako Nefertiti kaže bolje sve napravit sama!
Šta ću mu ja kad nije jednostavno talentiran za recimo čiščenje,pa više zamaže nego počisti!
Ili kad kuha napravi nereda ko da je 10 jela napravljeno i 20 ljudi jelo,a jeli ste vas dvoje,a skuhana je juha i dva masna odreska!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 19:58   #105 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Netalentiran za čišćenje
Kaj to postoji...

Nema tu talentiran ili ne...kaj ti treba talent za oprat suđe,pomest nekaj ili iznijeti smeće

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 20:08   #106 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 23
vikicica se izdvaja iz mase

normalno da moraju,žene su najviše krive šta tu pomoć ne dobijaju,iman sreće šta san naletila na lika koji voli kuvat,za pranje suđa-postoji mašina,pa neka si je kupi ako mu se ne pere ručno,a mislin,iznošenje smeća-pa kad si otiđem kupit kondome,zar mi je problem svratit do kontenjera.no big deal,usisavanje je već posao za osobu koja dobro vidi(ja na sreću slabo vidim),prašina se može obrisat usput i rukavom,ali šta se tiče generalke-najbolje platit nekom da ispolira kuću i prozrači,ja zaboravljam šta znači-otvorit prozor....
vikicica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 20:13   #107 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Netalentiran za čišćenje
Kaj to postoji...

Nema tu talentiran ili ne...kaj ti treba talent za oprat suđe,pomest nekaj ili iznijeti smeće

Dobro neko pere suđe i polupa pola tanjura!
Pomeče tako da diže prašinu do plafona!
Ajde iznest smeče može,al vjerojatno zaboravi,makar mu ti kažeš tri puta prije nego krene van!
Ne ide sve svakome i da imam takvog dečka bolje da ja napravim kako treba nego da čistim nered koji je on napravio svojim "čiščenjem"!

Možda tebi ide sve to!
Ne kažem ja ništa,al večinom su muški tak!Ali sve se da naučit!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 21:19   #108 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Kad bi muškarci radili ženske poslove, onda im žene ne bi ni trebale.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 21:46   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,845
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Kad bi muškarci radili ženske poslove, onda im žene ne bi ni trebale.
tužno i žalosno...bez komentara
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 22:06   #110 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Zašto nisam iznenađen da je baš Maslow to napisao

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-11-08 01:05
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114