| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Moraju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
e slažem se, moja mama je mog brata isto tako odgojila-gotovan, sve bi da mu se donese na noge, užas...zakaj??zato kaj je i moj stari takav i tak to valjda ide, ali ima ih i onih koji nisu tako odgojeni i ja bi svakako htjela da mi muž pomaže i da mi sin, ako ću ga imati, bude odgajan da zna i skuhat i pospremit i sve ostalo, a ne da misli da je to "ženska dužnost"-sere mi se kad to čujem ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja mislim da bi trebali muškarci pomagati u kučanstvu,al ak je netko kilav i ne ide mu kako Nefertiti kaže bolje sve napravit sama! Šta ću mu ja kad nije jednostavno talentiran za recimo čiščenje,pa više zamaže nego počisti! Ili kad kuha napravi nereda ko da je 10 jela napravljeno i 20 ljudi jelo,a jeli ste vas dvoje,a skuhana je juha i dva masna odreska!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Netalentiran za čišćenje ![]() Kaj to postoji... ![]() Nema tu talentiran ili ne...kaj ti treba talent za oprat suđe,pomest nekaj ili iznijeti smeće ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: cmokograda
Poruka: 23
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? normalno da moraju,žene su najviše krive šta tu pomoć ne dobijaju,iman sreće šta san naletila na lika koji voli kuvat,za pranje suđa-postoji mašina,pa neka si je kupi ako mu se ne pere ručno,a mislin,iznošenje smeća-pa kad si otiđem kupit kondome,zar mi je problem svratit do kontenjera.no big deal,usisavanje je već posao za osobu koja dobro vidi(ja na sreću slabo vidim),prašina se može obrisat usput i rukavom,ali šta se tiče generalke-najbolje platit nekom da ispolira kuću i prozrači,ja zaboravljam šta znači-otvorit prozor.... |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Dobro neko pere suđe i polupa pola tanjura! Pomeče tako da diže prašinu do plafona! Ajde iznest smeče može,al vjerojatno zaboravi,makar mu ti kažeš tri puta prije nego krene van! Ne ide sve svakome i da imam takvog dečka bolje da ja napravim kako treba nego da čistim nered koji je on napravio svojim "čiščenjem"! Možda tebi ide sve to! Ne kažem ja ništa,al večinom su muški tak!Ali sve se da naučit! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? tužno i žalosno...bez komentara
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Zašto nisam iznenađen da je baš Maslow to napisao ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

tužno i žalosno...bez komentara