| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; ja ga ne poznajem, al moram priznati da nisam mogla zamisliti da bi netko dao takav komentar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Zašto nisam iznenađen, da se Sahasa ne slaže samnom čak i kad isto misli kao i ja? Smisao veze u kojoj se spajaju dva toliko različita bića, kao što su muškarac i žena, je u uzajamnom dopunjavanju.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Možda sam ja glup ali iz ovog tvog komentara ja ne mogu izčitat da govoriš o nadopunjavanju... ![]() Jel bi mi mogao,molim te,objasnit ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 07-06-07 u 06:18. | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? muskarci koji rade u kuhinji su papci... ak tu i tam nekaj skuhaju je ok...ili da otfuraju smece van....ostalo nije normalno......ajde sad ....vristite..hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Pa vrlo jednostavno. Ako mojoj ženi treba sat vremena da opegla košulje, kakvog smisla ima da ja to radim tri sata. Ako moj sin može pokositi travu za pola sata, kakvog smisla ima da to moja žena radi sat vremana... Mislim da je glupo nabrajati primjere, ali u pravilu kad se netko tko za određeni posao ima prirodne predispozicije, ili tehničko-intelektualne sposobnosti, kakvog smisla ima da taj posao radi netko kome taj posao ne leži. Ne prihvaćam ni eksremizam gotovana koji neće za sobom prljavi veš baciti u korpu za prljavo rublje, ili će sjedit za stolom i čekat da mu žena stavi tanjur pod nos.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 07-06-07 u 11:57. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? pa da su tebe od djetinjstva tjerali da peglaš, ispeglao bi i ti za sat vremena. moj dečko je bio bolji od mene u kućanskim poslovima jer je živio sam cijeli život, a ja se baš i nisam naradila po kući Ne vidim kakve to ima veze sa spolom |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja sam kao student 5 godina i prao (bez perilice) i peglao košulje i kuhao i spramao kuhinju za sobom i prao kupaonicu i čistio sobu bez usisavača..... Moj sin si sam kuha kafu, peče jaja za doručak, pa čak peče i kolače...
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

pa normalno da moraju...

a