Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; ja ga ne poznajem, al moram priznati da nisam mogla zamisliti da bi netko dao takav komentar...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-07, 21:08   #111 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,725
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar
Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima?

ja ga ne poznajem, al moram priznati da nisam mogla zamisliti da bi netko dao takav komentar
opaka je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 21:09   #112 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,396
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Zašto nisam iznenađen, da se Sahasa ne slaže samnom čak i kad isto misli kao i ja?

Smisao veze u kojoj se spajaju dva toliko različita bića, kao što su muškarac i žena, je u uzajamnom dopunjavanju.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 21:23   #113 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,725
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

bas mi ostavljas dojam kao osoba koja je spremna za kompromise
opaka je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 23:58   #114 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-07
Godina: 25
Poruka: 245
strijelčic@ se izdvaja iz mase

Kakvo pitanje... pa normalno da moraju...
strijelčic@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 06:16   #115 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,757
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Zašto nisam iznenađen, da se Sahasa ne slaže samnom čak i kad isto misli kao i ja?

Smisao veze u kojoj se spajaju dva toliko različita bića, kao što su muškarac i žena, je u uzajamnom dopunjavanju.
Da...smisao veze je u nadopunjavanju...

Možda sam ja glup ali iz ovog tvog komentara ja ne mogu izčitat da govoriš o nadopunjavanju...

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Kad bi muškarci radili ženske poslove, onda im žene ne bi ni trebale.
Jel bi mi mogao,molim te,objasnit

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 07-06-07 u 06:18.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 11:15   #116 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

muskarci koji rade u kuhinji su papci... ak tu i tam nekaj skuhaju je ok...ili da otfuraju smece van....ostalo nije normalno......ajde sad ....vristite..hehe
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 11:52   #117 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa vrlo jednostavno. Ako mojoj ženi treba sat vremena da opegla košulje, kakvog smisla ima da ja to radim tri sata.
Ako moj sin može pokositi travu za pola sata, kakvog smisla ima da to moja žena radi sat vremana...
Mislim da je glupo nabrajati primjere, ali u pravilu kad se netko tko za određeni posao ima prirodne predispozicije, ili tehničko-intelektualne sposobnosti, kakvog smisla ima da taj posao radi netko kome taj posao ne leži.

Ne prihvaćam ni eksremizam gotovana koji neće za sobom prljavi veš baciti u korpu za prljavo rublje,
ili će sjedit za stolom i čekat da mu žena stavi tanjur pod nos.

Zadnji Uredio Maslow : 07-06-07 u 11:57.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 11:56   #118 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

pa da su tebe od djetinjstva tjerali da peglaš, ispeglao bi i ti za sat vremena.
moj dečko je bio bolji od mene u kućanskim poslovima jer je živio sam cijeli život, a ja se baš i nisam naradila po kući
Ne vidim kakve to ima veze sa spolom
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:00   #119 (permalink)
Nježni predator

Ja sam kao student 5 godina i prao (bez perilice) i peglao košulje i kuhao i spramao kuhinju za sobom i prao kupaonicu i čistio sobu bez usisavača.....
Moj sin si sam kuha kafu, peče jaja za doručak, pa čak peče i kolače...

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:04   #120 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Pa vidiš da se slažemo da to nisu ženski, nego kućanski poslovi pa ih treba podijeliti
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 19:49
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114