Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Ja sam malo tradicionalna po tom pitanju. Ima nešto prirodno u tome da muškarci rade više i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-06-07, 12:26   #121 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima?

Ja sam malo tradicionalna po tom pitanju.
Ima nešto prirodno u tome da muškarci rade više i rade zahtjevnije poslove a kad se žena primi tih poslova, gubi na ženstvenosti.
I obrnuto. Muškarci su malo šlampavi u "ženskim" poslovima i to je meni baš privlačno.
Maslow se čudno izrazio ali sumnjam da baš doslovno to misli, zapravo me nasmijao!
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:41   #122 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,959
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Sad si otkrila da nisu svi kućanski poslovi osim nošenja smeća ženski oder was?

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:53   #123 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Pa da, ima sto stvari koje ja ne bih znala ili mogla napraviti u kući a muškarac bi.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:59   #124 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 441
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Mislim da je OK ako muškarac npr. skuva ženi i sebi ručak ako je ona na poslu i dođe umorna doma, sebi ispegla košulju, a da sad stalno kuva, pere, pegla a da žena stoji i ladi onu stvar ka i neke koje znan, e to mi je već u kmeru.
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 14:06   #125 (permalink)
....

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,030
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ma nek' on sauga i kuha ... ostalo ću ja
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 14:19   #126 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

a sad,ja baš ne volin ništa radit al jbg ako kuja upila sa pričom tipa ako mi to ne napraviš-nema ševe..onda stari moj-moran ali baš moran ono stvarno moran obrisat otisak govneta u wc šolji.mislin,ka da se ja nisan umoria dok san vadia to iz sebe.pa šta jebe zid?neću ništa radit,hranin je ixicom,ako glupači ne odgovara nek se vrati u đardin...a šta ću joj ja.pati kujo...
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 16:44   #127 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,959
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ma nek' on sauga i kuha ... ostalo ću ja
Ja volim kuhati, ali se mojoj dami baš ne sviđe estetski izgled kuhinje u kojoj ja kuham.
Ne sviđa joj se ni kako ja perem i spremam posuđe (ako stvarno spremim).
Ali što sam ja tako grdo rekao kad je pola foruma skočilo na mene?
Samo da ne vidim razlog da radim posao koji žena radi puno bolje i s puno manje uložene energije od mene.

I bilo bi mi drago da netko makne ovaj Švrćin post iznad mog, stvarno je degutantan.
Pretpostavljam tko ga je tako grubo nogirao, ali uz sve moje razmjevanje tom postu ovdje nije mjesto.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 17:05   #128 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,366
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Zašto imam osjećaj da sam ovo već ovdje napisao:
Mogu ako im je gušt, ali ne moraju, mislim, mogli bi... hmmmm
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 17:57   #129 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,238
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

ja mislim da muski nebi snjeli radit kucanske poslove,,,pa zato imaju zenu ne,,,,ja sam malo po tom pitanju starinska,mislim da dodjem doma i vidim da mi muz pegla trazila bi rastavu braka mislila bi da je otisao u pe......sto se tice iznosenja smeca da,i kupovanja novina i ostalih stvari iz ducana,,to je normalno.....a za sve ostalo tu smo mi,cure kako ce me muski sad volit,jeeee
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 18:02   #130 (permalink)
....

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,030
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ja volim kuhati, ali se mojoj dami baš ne sviđe estetski izgled kuhinje u kojoj ja kuham.
Ne sviđa joj se ni kako ja perem i spremam posuđe (ako stvarno spremim).
Ali što sam ja tako grdo rekao kad je pola foruma skočilo na mene?
Samo da ne vidim razlog da radim posao koji žena radi puno bolje i s puno manje uložene energije od mene.

I bilo bi mi drago da netko makne ovaj Švrćin post iznad mog, stvarno je degutantan.
Pretpostavljam tko ga je tako grubo nogirao, ali uz sve moje razmjevanje tom postu ovdje nije mjesto.
Uh, radi estetskog izgleda kuhinje ja ne brinem...ja i ako radim si jaje na oko zmažem minimalno 3zdjele...
Meni nije problem prati suđe, to mogu cijeli dan (iskustva brojnih kirvaja), ali samo me netjeraj kuhati. Smrt! I onda, kao suprotnost svemu, nađem Slavonca koji bome može i pojest, koji voli kolače...a znaš kako snaše tamo traže da kuhaju. Ja sam rekla mu odma da zaboravi ...ali mislim da mi neće proć.

ps. manekenka, nije duhovito

Zadnji Uredio dorina : 07-06-07 u 18:04.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 12:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112