| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Ja sam malo tradicionalna po tom pitanju. Ima nešto prirodno u tome da muškarci rade više i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja sam malo tradicionalna po tom pitanju. Ima nešto prirodno u tome da muškarci rade više i rade zahtjevnije poslove a kad se žena primi tih poslova, gubi na ženstvenosti. I obrnuto. Muškarci su malo šlampavi u "ženskim" poslovima i to je meni baš privlačno. Maslow se čudno izrazio ali sumnjam da baš doslovno to misli, zapravo me nasmijao! |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Sad si otkrila da nisu svi kućanski poslovi osim nošenja smeća ženski oder was?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Mislim da je OK ako muškarac npr. skuva ženi i sebi ručak ako je ona na poslu i dođe umorna doma, sebi ispegla košulju, a da sad stalno kuva, pere, pegla a da žena stoji i ladi onu stvar ka i neke koje znan, e to mi je već u kmeru.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #125 (permalink) |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ma nek' on sauga i kuha ... ostalo ću ja
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? a sad,ja baš ne volin ništa radit al jbg ako kuja upila sa pričom tipa ako mi to ne napraviš-nema ševe..onda stari moj-moran ali baš moran ono stvarno moran obrisat otisak govneta u wc šolji.mislin,ka da se ja nisan umoria dok san vadia to iz sebe.pa šta jebe zid?neću ništa radit,hranin je ixicom,ako glupači ne odgovara nek se vrati u đardin...a šta ću joj ja.pati kujo... |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja volim kuhati, ali se mojoj dami baš ne sviđe estetski izgled kuhinje u kojoj ja kuham. Ne sviđa joj se ni kako ja perem i spremam posuđe (ako stvarno spremim). Ali što sam ja tako grdo rekao kad je pola foruma skočilo na mene? Samo da ne vidim razlog da radim posao koji žena radi puno bolje i s puno manje uložene energije od mene. I bilo bi mi drago da netko makne ovaj Švrćin post iznad mog, stvarno je degutantan. Pretpostavljam tko ga je tako grubo nogirao, ali uz sve moje razmjevanje tom postu ovdje nije mjesto.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Zašto imam osjećaj da sam ovo već ovdje napisao: Mogu ako im je gušt, ali ne moraju, mislim, mogli bi... hmmmm ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #129 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ja mislim da muski nebi snjeli radit kucanske poslove,,,pa zato imaju zenu ne,,,,ja sam malo po tom pitanju starinska,mislim da dodjem doma i vidim da mi muz pegla trazila bi rastavu braka mislila bi da je otisao u pe......sto se tice iznosenja smeca da,i kupovanja novina i ostalih stvari iz ducana,,to je normalno.....a za sve ostalo tu smo mi,cure kako ce me muski sad volit,jeeee![]() |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Meni nije problem prati suđe, to mogu cijeli dan (iskustva brojnih kirvaja), ali samo me netjeraj kuhati. Smrt! I onda, kao suprotnost svemu, nađem Slavonca koji bome može i pojest, koji voli kolače...a znaš kako snaše tamo traže da kuhaju. Ja sam rekla mu odma da zaboravi ...ali mislim da mi neće proć.![]() ps. manekenka, nije duhovito ![]()
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe Zadnji Uredio dorina : 07-06-07 u 18:04. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:17.

kako ce me muski sad volit,jeeee
...ali mislim da mi neće proć.