| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Odem do trgovine redovno, bacim smeće i radim slične stvari (kako manekenka govori). Čak nekad skuham ručak, operem suđe ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Odem do trgovine redovno, bacim smeće i radim slične stvari (kako manekenka govori). Čak nekad skuham ručak, operem suđe ili usisam. Druge poslove ni neznam napravit.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja bi kuhao i odlazio u kupnju... ostalo mi nije milo... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? delam rostilj, kotlovinu i rezem speka....i delam cvarke....i napravim salatu neki put....a kuham ko avion...a ona jos bolje...hehe...zato sam sad okrmljeni
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? | |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Bolje da ti javimo kad počne! Ako ti javimo kad bude gotovo, nećeš se usrećit! ![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? MORAJU MORAJU -na žalost, sve se okrenulo. Kud ide ovaj svijet?Sad malo ozbiljno. Supruga je puno više od mene angažirana na kućnim poslovima, no kako je zaposlena ja često uskačem u pomoć kada mogu. Nisam veliki kuhar, niti ljubitelj kuhačenja ali više volim skuhati ručak nego da djeca (i mi) jedu nešto pripremljeno dan ranije. Djeci se moja jela (kad uspiju) više sviđaju jer su začinjenija, pikantnija. Nekad se mora jesti nešto od jučer ili nešto smlaćeno nabrzinu. Nije mi teško skuhati ali ne volim to raditi ako uz to moram obavljati i neke druge poslove - obično ne završi dobro. Što se ostalih poslova po kući tiče isto uskačem osim kod usisavača zbog zdravstvenih razloga. Dakle, iskreno, većinu tih dosadnih i nikadkraja poslova obavlja supruga, a ja uskočim kad zagusti. S druge strane sve poslove izvan kuće obavljam ja. Nikad mi nije palo na pamet da joj dam kosilicu u ruke. Takva podjela je došla sama od sebe i smatram ju prirodnom.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

a 

MORAJU