| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Što se ostalih poslova po kući tiče isto uskačem osim kod usisavača zbog zdravstvenih razloga. Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? | |
| | |
| | #142 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Najbolje se osjećam kad ništa ne radim. ![]()
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
A za ovo drugo ti potpuno vjerujem, još da mi žena sa daljinskim šalta programe na TV i gura čips i pivo u usta, niko sretniji od mene! ![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Valjda se to tako stručno zove, znam samo da boli ko sam vrag.Meni rekli da je neki išijas. Zaista imam ozbiljnih problema kod dužeg zadržavanja u polusagnutom položaju, kod težeg i dugotrajnijeg fizičkog rada pa se toga čuvam i sve super. Da ne ispadne sad nešto strašno reći ću da rekreativno igram nogomet, stolni tenis, radim i nešto fizičkih poslova ali ne pretjerujem ni u čemu i sve štima. Bio sam jednom na tretmanu kod kiropraktičara - kako je to pucalo. I on mi je rekao da kod mene problem nije velik i da samo pazim na preopterećenja kičme (i da ga posjećijem jednom godišnje, što sam zaboravio). Vadim suđe iz perilice - morao sam ovo dodati da ne bude offtopic.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #145 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #146 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,482
, takvog jednog glumca imam i doma
__________________ -misic- | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? bilo bi lijepo kada bi htijeli ali u principu mislim da je to ženski posao i da se žena mora baviti kućanskim posovima...odbojno bi mi bilo vidjeti mog muškarca da mi rinta po kući,nije to za nih...muškarac može skočit do dućana i otić bacit smeće u to je to,ostalo je na ženi
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio ROBIN : 16-06-07 u 18:32. |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Zasto da ne?! Ne kazem u onolikoj meri kao i zene, ali pomoci svakako! Najbolje bi bilo da svakog dana, posle posla ruca i digne noge na sto, tv i novine, a zena da rinta po kuci i sklanja sve iza njega, a jos i ona ima posao,....ma, kako da ne!!!!!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.

, takvog jednog glumca imam i doma
ali u principu mislim da je to ženski posao i da se žena mora baviti kućanskim posovima...odbojno bi mi bilo vidjeti mog muškarca da mi rinta po kući,nije to za nih...