| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Pa, ti si idealan!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #153 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? meni ništa nebi bilo teško al onda bi me se iskorištavalo pa ....xD
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Sad ili Nikad | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ja zivim u kuci sa roditeljima...ali sam sam na spratu...oni se dođu na sprat jednom godisnje..tako da je sve sam radim...samo ne perem prozore.. to sestra radi, ali kad joj ja kazem..
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Smatram da smo ravnopravni, tako da radim sve osim pranja veša (tu mi se nevjeruje). Ako ona radi a ja sam kod kuće, zašto nebi pomogao da nemora ona kada dođe. |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 33
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Naravno da trebaju.... SVI!!!! Živim sa djevojkom već godinu dana... kuham,peglam perem spremam sve radim iz ljubavi prema svojoj dragoj... I ništa mi nije teško jer znam da ima jos muškaraca u svijetu koji to sve rade a neosjećaju se kao papučari!!! TO NIJE SRAMOTA!!!
__________________ *DinxXx* |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Veteran | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ako s nekim zajedno živim onda se i zajednički brinemo oko kućanstva. Svi radimo ono što stignemo i možemo. I nebi ja to nikako nazvao da muškarci pomažu ženama jer nigdje ne piše da je obavljanje kućanskih poslova isključivo ženska dužnost pa onda kao mi dobri muškarci njima malo pomognemo...to je zajedničko sudjelovanje u održavanju domaćinstva.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? slažem se da je to najnormalnija stvar na svijetu....dijelit poslove, pomagat si međusobno, ta normalno da ako jedno ima brdo posla da će drugo uskočit....fala Bogu... Ali uz jednu opasku.....ma sve samo ne usisavanje (ne mogu podnit zvuk usisavača i onaj osjećaj kad grebe tepih) i peglanje (to nikad nema šanse da naučim) A za sve ostalo: Tu sam....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

trebaju uskočit