| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; nema p**** dok ne operes sude i usisas. a mozes i prasinu malo obrisat. i speglat ako oces i blow ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? nema p**** dok ne operes sude i usisas. a mozes i prasinu malo obrisat. i speglat ako oces i blow job.... dok to sve naprave izgubit ce volju ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #172 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? mislim da je uredu, zašto ne bi pomogo, bar ove jednostavnije poslove koje muški mozak može isprocesuirati, brisanje prašine, usisavanje, skidanje paučine.... i take jednostavnije radnje
__________________ svi svoju sreću našli rode, samo meni ljubav ode |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ha ha ha ha ha, potpisujem.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #175 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja sam uvijek za jasnu podjelu poslova, i onda nema predbacivanja i bla bla nepotrebne nervoze, čega se užasavam super mi je kad dečki pomažu, ali baš da imam namjeru od svog brata praviti čistačicu, stvarno nemam, mada uvijek uleti pomoći kad ga zamolim, ali jasno da neću ni ja ići mijenjat ulje, gume, gumice od brisača, stavljat antifriz i ostalo... Meni čak lošije ide i točenje goriva hehehe... Čak mi se i ne sviđa kad su muški previše u ''ženskim'' poslovima, što ga zamoliš neka odradi, ali brate neću ni ja ''muške'' poslove raditi (npr donositi drva, stavljat lance po snijegu, ...) |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? zato ja i kažem "pomoći" jer po meni u kući postoje muški i ženski poslovi. i uredu je pružiti ženi pomoć u kućanskim poslovima, dok recimo ne bi tražio da mi pomogne kositi travu, krečiti šupu, šalovat čupriju.... i take teže fizičke poslove pošto su to poslovi koji se rijeđe rade, sasvim je uredu pomoći sa kućanskim poslovima
| | |
| | #177 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? hehehe imamo ovdje oba termina i pomoći i podjela kužiš, po meni je pomoći skinuti zavjese i vratiti ih, a podjela je krečenje šupe, i voženje auto u mehaničara npr... s tim da svakako mogu biti 'ženski' poslovi dodijeljeni Njegovom visočanstvu, osobito ako nešto stvarno voli raditi (a ne da moram za njim sve 2 puta ponovno, haha) |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? koji muškarac voli raditi po kući ![]() zato pomaže u tim poslovima di nemože puno zajebat, ove kompliciranije nam netreba davati, kao naprimjer stavljanje zavijese jer uvjek okrenemo krivu stanu ![]()
| | |
| | #180 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? To postavljanje zavjese ide uvijek uz promatranje ''nalogodavca'' haha, tako da ne bude popravnih ispita... jedan od razloga jer je to stvarno malo teško osobito ako su visoki stropovi... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.