Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; nema p**** dok ne operes sude i usisas. a mozes i prasinu malo obrisat. i speglat ako oces i blow ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-08, 10:51   #171 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima?

nema p**** dok ne operes sude i usisas. a mozes i prasinu malo obrisat. i speglat ako oces i blow job....

dok to sve naprave izgubit ce volju
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 10:56   #172 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 27
Poruka: 909
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

mislim da je uredu, zašto ne bi pomogo, bar ove jednostavnije poslove koje muški mozak može isprocesuirati, brisanje prašine, usisavanje, skidanje paučine.... i take jednostavnije radnje
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 10:56   #173 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 892
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Ha ha ha ha ha, potpisujem.
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:06   #174 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mentol Pogledaj Poruke
...zašto ne bi pomogo...
Ja mislim da to nebi trebalo bit pomaganje nego podjela. Pomažeš nekome ako to nije tvoj posao.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:24   #175 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ja sam uvijek za jasnu podjelu poslova, i onda nema predbacivanja i bla bla nepotrebne nervoze, čega se užasavam
super mi je kad dečki pomažu, ali baš da imam namjeru od svog brata praviti čistačicu, stvarno nemam, mada uvijek uleti pomoći kad ga zamolim, ali jasno da neću ni ja ići mijenjat ulje, gume, gumice od brisača, stavljat antifriz i ostalo... Meni čak lošije ide i točenje goriva hehehe...
Čak mi se i ne sviđa kad su muški previše u ''ženskim'' poslovima, što ga zamoliš neka odradi, ali brate neću ni ja ''muške'' poslove raditi (npr donositi drva, stavljat lance po snijegu, ...)
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:31   #176 (permalink)
Uvaženi forumas

mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto

zato ja i kažem "pomoći" jer po meni u kući postoje muški i ženski poslovi.
i uredu je pružiti ženi pomoć u kućanskim poslovima, dok recimo ne bi tražio da mi pomogne kositi travu, krečiti šupu, šalovat čupriju.... i take teže fizičke poslove
pošto su to poslovi koji se rijeđe rade, sasvim je uredu pomoći sa kućanskim poslovima
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:47   #177 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

hehehe imamo ovdje oba termina i pomoći i podjela
kužiš, po meni je pomoći skinuti zavjese i vratiti ih, a podjela je krečenje šupe, i voženje auto u mehaničara npr...
s tim da svakako mogu biti 'ženski' poslovi dodijeljeni Njegovom visočanstvu, osobito ako nešto stvarno voli raditi (a ne da moram za njim sve 2 puta ponovno, haha)
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:09   #178 (permalink)
Uvaženi forumas

koji muškarac voli raditi po kući

zato pomaže u tim poslovima di nemože puno zajebat,

ove kompliciranije nam netreba davati, kao naprimjer stavljanje zavijese jer uvjek okrenemo krivu stanu
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:53   #179 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,494
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Bolje krecenje shupe nego usisavanje! Ja vishe volim muske poslove!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:54   #180 (permalink)
prof. Foruma

To postavljanje zavjese ide uvijek uz promatranje ''nalogodavca'' haha, tako da ne bude popravnih ispita...
jedan od razloga jer je to stvarno malo teško osobito ako su visoki stropovi...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-11-08 01:05
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114