| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa666 a ako ne napravi to...onda je ovakva i onakva... Nažalost je tako kod većine,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Znam da su žene krive a i njihov odgoj...a otud su i došle i sponzoruše (iako nema veze s temom), jer ih se kao male odgaja da se moraju "dobro" udat...slušat muža, bez pogovora iza njega spremat, itd. Meni osobno ne bi bilo teško obavljat kuć. poslove da sam udana, jer to volim radit, ali ne pada mi na pamet živjet kao pomoćnica, jer nisam tako odgajana, mislim da bi trebali bit bar koliko-toliko ravnopravni...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Naravno da bi trebali biti ravnopravni,s tim se slažem. Kako se žena postavi prema mužu na početku tako će joj i biti cijeli život ! Zato pamet u glavu kad se budeš danas-sutra udavala ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
ili ces je morat trazit negdje na selu, gdje se jos uvijek moze naci neka koja je totalno patrijahalno odgojena i smatra to normalnim | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
i imate pravo, u naslovu ne bi trebalo biti "moraju" nego trebaju ili bi bilo dobro ili zele... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
neće njemu jadnom bit lako ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Da li muškarci moraju (trebaju) sudjelovat u kućanskim poslovima? Zašto ne? Mislim da je sve stvar dogovora. Ja osobno odmah priznajem da kućanske poslove ne volim radit, ali ako žena (cura, supruga, sustanarka... nije bitno) smatra i izrazi mišljenje da treba kućanske poslove obavljat zajednički, svakako to neću odbit. S druge strane, također ću priznat da, ukoliko žena (cura, supruga, sustanarka... nije bitno) NE izrazi mišljenje da kućanske poslove treba obavljat zajednički - onda se definitivno neću ponudit da obavljam iste. E sad, je li to muški šovinizam, primitivna dinaroidna zatucanost ili najobičnija lijenost, ne znam. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Da bi ti dečko/suprug (nije bitno) pomogao oko kućanskih poslova moraš i ti njemu pomoći oko drugih stvari ![]() Šalim se...mada u svakoj šali ima i istine Mislim da je po tom pitanju najbitnije razumijevanje i kompromis...o svemu se ljudi mogu dogovoriti...meni recimo često smeta kad mi se netko mota dok nešta radim po kući To mi stvarno digne živce...s druge strane to da svatko za sobom skloni je sasvim ok i trebalo bi tako biti ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ne moraju, ali ako će im to pomoći da poševe, svaki će to učiniti... A i lijepo je od nas da pomognemo katkad, i bez seksualnih konotacija... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

Mislim da je po tom pitanju najbitnije razumijevanje i kompromis...o svemu se ljudi mogu dogovoriti...meni recimo često smeta kad mi se netko mota dok nešta radim po kući
To mi stvarno digne živce...s druge strane to da svatko za sobom skloni je sasvim ok i trebalo bi tako biti