Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa666 a ako ne napravi to...onda je ovakva i onakva... Nažalost je tako kod većine,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-06, 14:11   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima?

Citat:
Pravi autor: sahasa666
a ako ne napravi to...onda je ovakva i onakva...

Nažalost je tako kod većine,takav je mentalitet ljudi ovdje na Balkanu ! Većina muškaraca misli da je uz ženu kad se oženi dobio i kućnu pomoćnicu ! Nešto slično onome "dva u jednom".Za takvu situaciju su i žene krive ! Ključno pitanje je-Zašto majke svoje sinove odgajaju tako ?

Znam da su žene krive a i njihov odgoj...a otud su i došle i sponzoruše (iako nema veze s temom), jer ih se kao male odgaja da se moraju "dobro" udat...slušat muža, bez pogovora iza njega spremat, itd. Meni osobno ne bi bilo teško obavljat kuć. poslove da sam udana, jer to volim radit, ali ne pada mi na pamet živjet kao pomoćnica, jer nisam tako odgajana, mislim da bi trebali bit bar koliko-toliko ravnopravni...
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 14:17   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Naravno da bi trebali biti ravnopravni,s tim se slažem.
Kako se žena postavi prema mužu na početku tako će joj i biti cijeli život ! Zato pamet u glavu kad se budeš danas-sutra udavala

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 14:18   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: k-fLiP
ne.
ti tesko onda da ces naci zenu koja ce te podrzavati u svemu
ili ces je morat trazit negdje na selu, gdje se jos uvijek moze naci neka koja je totalno patrijahalno odgojena i smatra to normalnim
mysterious je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 14:22   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
skupile se žene da farbaju jaja . . . . .
zato e ovo i zove zenski kutak....

i imate pravo, u naslovu ne bi trebalo biti "moraju" nego trebaju ili bi bilo dobro ili zele...
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 14:23   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Naravno da bi trebali biti ravnopravni,s tim se slažem.
Kako se žena postavi prema mužu na početku tako će joj i biti cijeli život ! Zato pamet u glavu kad se budeš danas-sutra udavala

neće njemu jadnom bit lako
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 19:02   #16 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Da li muškarci moraju (trebaju) sudjelovat u kućanskim poslovima?

Zašto ne? Mislim da je sve stvar dogovora. Ja osobno odmah priznajem da kućanske poslove ne volim radit, ali ako žena (cura, supruga, sustanarka... nije bitno) smatra i izrazi mišljenje da treba kućanske poslove obavljat zajednički, svakako to neću odbit.

S druge strane, također ću priznat da, ukoliko žena (cura, supruga, sustanarka... nije bitno) NE izrazi mišljenje da kućanske poslove treba obavljat zajednički - onda se definitivno neću ponudit da obavljam iste.

E sad, je li to muški šovinizam, primitivna dinaroidna zatucanost ili najobičnija lijenost, ne znam.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 19:06   #17 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Da bi ti dečko/suprug (nije bitno) pomogao oko kućanskih poslova moraš i ti njemu pomoći oko drugih stvari
Šalim se...mada u svakoj šali ima i istine Mislim da je po tom pitanju najbitnije razumijevanje i kompromis...o svemu se ljudi mogu dogovoriti...meni recimo često smeta kad mi se netko mota dok nešta radim po kući To mi stvarno digne živce...s druge strane to da svatko za sobom skloni je sasvim ok i trebalo bi tako biti
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 20:05   #18 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

možda jednom promjenim mišljenje ali zasada ukratko NE
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 20:27   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ne moraju, ali ako će im to pomoći da poševe, svaki će to učiniti... A i lijepo je od nas da pomognemo katkad, i bez seksualnih konotacija...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-06, 23:11   #20 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Nište se nemora...a pogotovo da muški čiste!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108