| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 a peglao bi ti šabane Onda.. budući da me šaban pretekao u peglanju, ja se javljam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? trenutno bih ti imala što ponuditi
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #213 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? dobro sada mleko nije lepog okusa ali posle grehota je krasti detetu iz usta, jeltako nefertiti ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #214 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ma kakvi kućanski poslovi ?! Kakvo je to usrano opisivanje muškaraca ? Ajde dajte ne kenjajte lol više i sada sve poslove rade muškarci a ženica se lijepo uzdignute glave pokupi na kafu sa nekim mandrilom ili prijateljicama i kad se vrati....kaže " Umorna sam,idem spavat " Pa od čega ženo božja...... " A joj pa od kafe " ![]() Koja kenjarija looool Volim takve teme....![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #216 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ne ali misli fakat...tko god napravio ovo smeće od teme želi prikazat muškarce kao stoku koja niš ne radi i samo prdi i smrdi ispred televizora i podriguje se ko svinja.... ![]() Stvarno jadno ![]() ![]() Naravno da muškarac treba pomagat ali ne i preuzet sve kućanske poslove jer je to kurvinski sa ženine strane....![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? pa naslov teme je SUDJELOVATI, a ne preuzeti daklem, treba sudjelovati ![]() a sad obrtnuto pitanje.. treba li zena sudjelovati u okokucnim poslovima? ne mislim na sadjenje cvijeca.. nego na izgradnju kuce, okokucnih prostorija blabla? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ja sudjelujem. štoviše, obzirom da još uvijek živim sa starim i već lagano bolesnim roditeljima, veći dio kućanskih poslova pada upravo na mene htio ja to ili ne htio. meni jednostavno ne odgovara živjeti u svinjcu i ako nema tko drugi - ja se moram pobrinuti da svinjca ne bude inače, po meni ne postoje ISKLJUČIVO ženski ili muški poslovi. nismo u srednjem vijeku. to ne znači da se ne zna što je čija PRIMARNA odgovornost, ali ja sam uvijek spreman uskočiti ako treba a isto očekujem i od druge strane
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #220 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ima oglas u novinama: ''tražim umirovljenog tenisača, ponajviše radi prašenja tepiha, za vezu i moguć brak'' ... šta kažete na ovakav konkretan prijedlog? hahaha... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:07.

hi hi hi hi

daklem, treba sudjelovati