| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Ne moraju, ali bi trebali (ako ne smatraju da je kućanstvo zajedničko, onda bar da olakšaju ženi).... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 161
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ja isto mislim da ne moraju, ali ja očekujem od dečka (danas - sutra muža) da mi pomaže. pa neću ja i raditi posao i doć kući i ubit se još od spremanja a da on izvali sve četiri i uhvati se daljinskog ko da mu život visi o tom. |
| | |
| | #233 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 114
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Svi moraju sudjelovat u kucanskim poslovima , nekuzim zasto bi samo zene u tome sudjelovale ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #234 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 340
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ne ![]() ![]() (sad očekujem žestoke napade od forumašica)
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #235 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? slazen se da tribaju, kad san bija s bivsom(zivili skupa) pomaga san skoro u svemu uglavnom smo se organizirali pola pola, osim ciscenja prasine sto je bija moj posa radi toga sto je ona alergicna...
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #236 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? meni to nekak pod normalno da sudjeluju u tome... opcenito mi bzvz kad decki kazu da trebaju sudjelovati,pa onda kazu :''pomagao sam,pomazem...'' sta to znaci? da zapravo misle da to je to posao za zene?! pa nije to pomaganje... druga je stvar ako je doticna izabrala da bude domacica,da joj je karijera odrzavati kucu... e,onda joj pomazes... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.