| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Ne moraju, ali ako će im to pomoći da poševe, svaki će to učiniti... A ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Prvo morate razlikovati brakove, a nažalost ima ih mnogo u kojima je žena nezaposlena. Normalno je da sama obavlja većinu kućnih poslova. Kako to psihički podnosi nemam pojma, jer bi ja u takvoj ulozi poludjela. Zaposlenoj ženi koja još mora brinuti i o djeci i o karijeri, kao prvo treba sva tehnička pomoć: perilica posuđa i rublja, sušilica, valjak pegla, multipraktik, kvalitetno posuđe možda ne mora baš biti Zepter, ali ne smije biti ni puno lošije, dobar usisavač.... Da bi većinu poslova obavljala nekoliko puta brže. Suradnja partnera se podrazumjeva, ali nemojte od njega bog zna što očekivati. Budite sretne ako se uključi u pranje prozora, vješanje zavjesa, kućne popravke, čišćenje prašine usisavačem i sl. Osobno ne volim kad sam kuha, premda to radi savršeno, jer mi je ipak lakše skuhati nego spremati kuhinju poslije njega. Muškarac s peglom obično izgleda kao majmun s mobitelom........ | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ja mislim da svaki muskarac treba pomoci u kucanskim poslovima. Ja osobno pomazem. Sto bi se neka zena sve sama mucila, kada se moze podijeliti ja ono ti ovo i sve bude prije zavrseno i onda ima vise vremena za zajednicki provod, druzeneje, sto god... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? U stvari, možda bi se na ovu diskusiju trebalo nadovezat i protupitanje - Trebaju li žene sudjelovat u kućnim poslovima, i zašto? |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.

) pa i dalje mislim NE
: