| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Pa ako će moja žena popravljat mašinu pa ja ne moram plaćat servisera, ja ću odmah sad obrisat praš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Pa ako će moja žena popravljat mašinu pa ja ne moram plaćat servisera, ja ću odmah sad obrisat prašinu u cijelom stanu |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Naći će se žena koje se neće složit s mojim riječima al većina sigurno misli ovako. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Jednom mjesečno ili možda dvaput?? Moja žena recimo pere i čisti auto čemu se sve moje kolege čude. Da li je i po vama i to ženski posao. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Ako radi ženska onda je to ženski posao ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Eh, ajd sad, muški - ženski poslovi...ak uzmeš s jedne strane tak šta ne postoji. Ako moraš onda radiš sve(jedino ak neko voli živjet u svinjcu). Ja napr. kosim travu i u tome uživam, kad moram rezat živicu zapitam se zašt nemam nekog muškog u kući pa da to on umjesto mene, makar jednom u 4 mjeseca sezone rasta, al uhvatim i ajd, ne znam da li bi mogla prepustit da sve sam odradi kad sam ja navikla radit. I naravno, perem suđe, brišem prašinu, usisavam..... I ne razumijem zašt je nekom muškarcu tako strašno prat suđe? Strah ga je da mu koža na rukama ne ispuca od vode i likvija ili šta? |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
E sad, ako će žena te i takve poslove obavit samoinicijativno, neka, ja se neću bunit. Ako će zatražit od mene da pomognem pa da i ja obavim neke poslove (nije bitno koje - pranje suđa, brisanje prašine, peglanje, kuhanje) opet može. Ali ako me se ne pita, ja se definitivno neću sam ponudit. To nema veze sa muško-ženksom podjelom poslova. To ima veze sa mojom lijenošću ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.