Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Pa ako će moja žena popravljat mašinu pa ja ne moram plaćat servisera, ja ću odmah sad obrisat praš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-06, 21:10   #31 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima?

Pa ako će moja žena popravljat mašinu pa ja ne moram plaćat servisera, ja ću odmah sad obrisat prašinu u cijelom stanu
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-06, 21:22   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

osobno.... djelit neke poslove u zajedničkom kućanstvu bi trebalo biti normalno. ako zajedno živimo, onda i zajdeno radimo.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 16:13   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: silence
osobno.... djelit neke poslove u zajedničkom kućanstvu bi trebalo biti normalno. ako zajedno živimo, onda i zajdeno radimo.
Slažem se i mislim da nije bitno koliko muško pomogne žene , jer za žene je uvijek premalo al bitno je da nešto rade, jer žene ionako većinu stvari obave, al sama spoznaja da joj dragi nešto radi i pomaže za žene je prihvatljiva...
Naći će se žena koje se neće složit s mojim riječima al većina sigurno misli ovako.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 20:59   #34 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,106
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: damfisk
Pa ako će moja žena popravljat mašinu pa ja ne moram plaćat servisera, ja ću odmah sad obrisat prašinu u cijelom stanu
A kako ti to često radiš kućne popravke.
Jednom mjesečno ili možda dvaput??
Moja žena recimo pere i čisti auto čemu se sve moje kolege čude.

Da li je i po vama i to ženski posao.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 23:55   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Maslow
A kako ti to često radiš kućne popravke.
Jednom mjesečno ili možda dvaput??
Moja žena recimo pere i čisti auto čemu se sve moje kolege čude.

Da li je i po vama i to ženski posao.
Ovisi tko radi u autopraonici.
Ako radi ženska onda je to ženski posao
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 02:41   #36 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Auto pere doma. U praonicu mogu i sam.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 20:17   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Poruka: 734
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Eh, ajd sad, muški - ženski poslovi...ak uzmeš s jedne strane tak šta ne postoji. Ako moraš onda radiš sve(jedino ak neko voli živjet u svinjcu). Ja napr. kosim travu i u tome uživam, kad moram rezat živicu zapitam se zašt nemam nekog muškog u kući pa da to on umjesto mene, makar jednom u 4 mjeseca sezone rasta, al uhvatim i ajd, ne znam da li bi mogla prepustit da sve sam odradi kad sam ja navikla radit. I naravno, perem suđe, brišem prašinu, usisavam.....
I ne razumijem zašt je nekom muškarcu tako strašno prat suđe? Strah ga je da mu koža na rukama ne ispuca od vode i likvija ili šta?
saan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 20:24   #38 (permalink)
Nježni predator

Da li si ti baš iz rođena Osječanka ili si doselila od nekud.
Prava stara Osječanka se baš nebi s tobom složila.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 20:34   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Poruka: 734
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Nisam iz Osijeka..nisam gradsko dijete..
saan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 20:38   #40 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: saan
Eh, ajd sad, muški - ženski poslovi...ak uzmeš s jedne strane tak šta ne postoji. Ako moraš onda radiš sve(jedino ak neko voli živjet u svinjcu). Ja napr. kosim travu i u tome uživam, kad moram rezat živicu zapitam se zašt nemam nekog muškog u kući pa da to on umjesto mene, makar jednom u 4 mjeseca sezone rasta, al uhvatim i ajd, ne znam da li bi mogla prepustit da sve sam odradi kad sam ja navikla radit. I naravno, perem suđe, brišem prašinu, usisavam.....
I ne razumijem zašt je nekom muškarcu tako strašno prat suđe? Strah ga je da mu koža na rukama ne ispuca od vode i likvija ili šta?
Pa to i ja kažem - poslovi su poslovi i treba ih obavit, uopće nije bitno je li ih radi muško ili žensko.

E sad, ako će žena te i takve poslove obavit samoinicijativno, neka, ja se neću bunit. Ako će zatražit od mene da pomognem pa da i ja obavim neke poslove (nije bitno koje - pranje suđa, brisanje prašine, peglanje, kuhanje) opet može. Ali ako me se ne pita, ja se definitivno neću sam ponudit.

To nema veze sa muško-ženksom podjelom poslova. To ima veze sa mojom lijenošću
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113