| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Sad mi je sve jasno. Ali mi je isto tako jasno da razmažene curice imaju više problema s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Za ostvarivanje uspješne veze je potrebno dvoje...a koje onda imaju manje problema? One koje šute i dodvoravaju se muškarcu?
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Nježni predator | Teško je postaviti neke univerzalne standarde. Ni svi muškarci nemaju iste mogućnosti i potrebe. Ja recimo uživam u kuhanju, ali to obično radim samo za goste i obavezno pred gostima. Moja supruga obično komentira da njoj više treba vremena da spremi kuhinju poslije mene nego da sama skuha. Zaprevo uopće nije u pravu. Kad je ona kuhala za goste iz kuhinje nije izlazila satima. Ja bi sam zabavljeo pijatelje dok se ona skrivala u kuhinji koja nema ni vrata. Danas je normalno da svi sjede u kuhinji a da ja izigravam golog kuhara. Nikad ne kuham duže od 25 minuta. Tradicionalne žene su naučile da drže tri zida kuće. Okretne su brze i ne žale sebe zbog tog. Zadnji Uredio eowyn : 17-04-06 u 23:26. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 293
: : : Orhić, sorry, al muškarac koji se uz uspješnu karijeru "dobro snalazi u ženskim poslovima" nije muškarac nego pičkica. odnosno - snalaženje samo po sebi nije bed, i ja se dobro snalazim - ali to nisu moji poslovi. izvoli i radi, lijenčino. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Teško je razlučit je li ti sereš ili provociraš... Ali u biti sranje i provociranje je isto - razlika je samo u otvoru kroz koji to izlazi |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 293
to je istina. kupit kruh nije bed - i općenito pomoći, ALI pod uvjetom da je to pomoć da bi sve bilo 100%. dakle pomoć kao pomoć u ženskom projektu brige oko kućanstva. NE pomoć kao PREUZIMANJE brige oko kućanstva ili "podjele". to su ženski poslovi. ako ne možeš sama, pomoći ću ti. ako NIKAD ne možeš sama, nesposobna si. nešto kao to kad ti žena doda dizalicu za mijenjanje gume na autu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

: