| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; Sahasa i ja se pitam šta je od toga dvoga, ali nešta sigurno je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Rekao bih ovo drugo... u kombinaciji sa pseudopatrijarhalnom zatucanosti i uvjerenjem da je on "faca" jer je od malih nogu naučio da je "svako pravo muško gazda u kući" Sveukupno - tužno... ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ajd baš mi je drago da imam istomišljenike po ovom pitanju ! Tnx.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Naravno da moraju!!! Pa i zene u danasnje vrime rade,to je isto kao da neko pita moraju li zene sudjelovat u kucanskim poslovima. Bas mi je drago sta ovdi ima i normalnih muskaraca. A na onu djecu se necu ni osvrtat,jer bi samo popiz***.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Ne bi se složio da je to stvar dogovora... Ja bi rekao da je to iskazivanje poštovanja prema ženi prije svega ! Ženu ne smatram kućnom pomoćnicom i zato pomažem u kućanskim poslovima...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
nije bas podjela izmedju zenskih i muskih poslova tako diskretna da mozes reci ovo je zenski ili ovo je muski, zavisno o situaciji se dogovoris sto ce tko napravit
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Pitanje je...Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Tvoj odgovor je...samo cu reci kratko, a to je sve stvar DOGOVORA E,sad ! Jesam li ja krivo shvatio ? Iz tvog posta se ne vidi misliš li ti na dogovor tko će koji kućanski posao obavljati ili misliš na dogovor treba li muškarac uopće obavljati kućanske poslove...
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.