| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; ovo prvo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? evo kako ja gledam na to. jednog dana dolazim sa posla krepana i ugledam svog princa kako npr. usisava. a u pm, pa pojebala bi ga odmah!
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #73 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Tako je, mama! Slažem se u potpunosti!! Moja filozofija uvijek je bila - put do pizde vodi i preko usisavača!!! ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Citat:
Princ nisam ali usisavam... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Purger | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Hvala ti na lijepim željama al ne treba svaka,bar one koje poželim...!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 86
![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? ne moraju, ali da bi zadovoljili ženski spol, bilo bi poželjno, naravno ako ga dobro obave, možda i dobe nekakvu nagradu...! ![]()
__________________ Mala Bu |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Bravo! Ja mislim da bi trebali pomoći ženama. A ne tako samo sjediti za računalom i televizijom, a žena se ubija od posla. Ne bi ni njima bilo teško napraviti nešto a ne žena kaže napravi ovo a on "samo malo" i tako cijeli dan. Tlak mi naraste na 500 od takvih gluposti
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,656
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Samo neka oriba kadu!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:12.