| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? u Društvo forumu; znam sve poslove ali bvaš sve osim peglanja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? a baš mi je peglanje posao koji bi najradije proslijedila svojoj najdražoj polovici...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #85 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? da.... da odredi raspored ko bu kaj od ukucana radil....i da posle provjeri dal je dobro uradjeno....hehe...gle sad..kokosi dok podivljaju....hehe
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Zašto ne? ja na faxu živim sam u stanu i sam ga moram spremat, pa znam koliko bi mi dobro došlo da mi netko pomogne.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? zasto ne? isto kao sto bi i ja pomogla u okokucnim poslovima ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? Mislim da je jedini kućanski posao za muškarca da dobro Jebe. šalim se............ ili ipak ne......
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: moraju, muskarci, poslovima, sudjelovati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.

a