| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? u Društvo forumu; imam frendicu koja zeli trenirat nogomet ali se boji da ce dobiti listove na nogoma i da ce ju svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 27
![]() | da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? imam frendicu koja zeli trenirat nogomet ali se boji da ce dobiti listove na nogoma i da ce ju svi prozvat muskobanjastom.dali bi i vi mislili isto to.hvala unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? a da i ne...neznam.. trebao bi vidjet prvo kakvog je karaktera, ako je onako u dusi i po izgledu "Cura" onda vjerojatno mi nebi bo toliko smetalo... ali da je odbojno je ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? -------------------------------------------------------------------------------- Ako ju zanima nogomet nek' krene i vidi kako će joj se tijelo počet oblikovat'. A šta će ljudi reć, nek se ne zamara time, glavno da je ona sretna. i ja tako mislim ona je slabo razvijena pa je neki pitaju jesi li ti cura ili si decko?a jos k tome cesto igra sa deckima nogomet jer rijetke cure vole nogomet to joj jako smeta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? a koliko ti prijateljica ima godina? prepostavljam da nogomet igra radi društva i rekreacije. svaki sport je dobrodošao za naš duh i tijelo. ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | ima 13 godina bas u fazi puberteta tada je sve najgore pa neznam mozda i je radi drustva ali kad te netko naziva muskarcem zato sto dobro tehniciras i igras nogomet onda ti to nije i neki prijatelj Zadnji Uredio daidza : 22-06-08 u 03:27. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? Išla je samnom u srednju cura koja trenira nogomet i natječe se sa ekipom u HR, a i vani. Cura izgleda ko curka, ali se nikada ne šminka. Naravno da je mišičavija i noge su joj sve izgrebane i plave. Zašto? Zato kad igra na umjetnoj travi, ukliže nekom i sva se raskrvari... Itd. To je sve stvar izbora ![]() Ja sam trenirala kickbox pa mi nisu rekli da sam muškobanjasta. Nisam se tako ponašala. Sve je stvar ponašanja baš kako šelbi kaže. A fizički, možda su mi se malo ramena zeru proširila... ![]() Ja osobno - volim kad žena ima mišičavo tijelo - meni je Sopekica najbolje građe. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? Citat:
Kada je žena baš žena. Da nema one twiggy noge, već da ima i lijepo oblikovana i bedra i listove, da znaš da je to noga. A ne kada je širina bedra = širini lista.
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
![]() |
« visoki dečki
|
depiliranje nogu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.