| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; ajde eto da čujem........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba nista, u pocetku sam se zayebavala dok se zena nije gadno zapalila.. onda sam skuzila u kakvoj sam se situaciji nasla pa sam se pocela udaljavat.. ona mi je pocela slati koje kakve slike, htjela je da se nadjemo, blabla, pricala je sta bi mi radila .. onda mi je dopizdilo i prekinula sam kontakt s njom ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Nisam...jer obično lezbe vole trebe pa je ja valjda nisam privlačio ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:35.

.. onda mi je dopizdilo i prekinula sam kontakt s njom