| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ma nije to tak.... ti to tak samo misliš zato jer nisi bila u toj situaciji....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
Citat:
![]() ne može me smetati to što me netko voli ako ne prelazi u opasnu opsesiju! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | ||
| | |
| | #103 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba pisat ljubavne pjesme,i napadat te su dvije potpuno različite stvari... jel te pokušavala zagrlit,užvalit? ma je zanimljiva je tema..... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Nije, jer sam joj prije toga rekla da OBOŽAVAM kurac! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.