ne.nemam prijateljice lezbe![]()
Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: ally pa da..jer najveći ljepotani su pederi..nisam još vidjela ružnoga, al baš ružnog pedera može on bit lip ...
Veći si seljak od Matije Gupca
ne.nemam prijateljice lezbe![]()
...i opet se žuri ljudima da siđu na niske grane...
Živiš na Zemlji kao i mi, a kad se vratiš u daleku prošlost onda ti postanu neke stvari malo jasnije zašto je u 21 stoljeću još uvijek teško ispraviti greške i štete određenim skupinama što su prouzročila različita uvjerenja ljudi po pitanju spola (m i ž) i krute spolne moralnosti koje su svojevremeno bile i razumljive u takvim uvjetima pod kojim su se pojavljivali učitelji koji će ih učiti nekakvim moralnim vrijednostima... Naime muškarci su se nekada tretirali vrjednijim od žena pa se nije toliko pridavala važnost hoće li se dvije ženske ljubiti, maziti i lizati ("jer one su nebitne i zakurac su"), ali zato je opasno srušiti dostojanstvo muškaraca i nedajbože da se taknu...
Tako da i dan danas, iako je donekle zbog buđenja svijesti ljudi ispravljena diskriminacija po spolu, ipak zbog odgoja i društva u kojem živimo u glavama mnogih muškaraca i dalje stoji tako nešto ----> dvije ženske je čak nekako ok i simpatično, dva muškarca, fuj, odmah sirovi panj u glavu...![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Moja najbolja frendica nije lezba. Bipsić je ali isto ka i ja ima momka. To šta cijenimo cure na jedan drugi način ne znači nužno lezbijsku orijentaciju a niti kvalifikaciju.
Ne.![]()
I am what I am