| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor pa sad bas i nisam toliko kucka Znači njene slike još uvijek čuvaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Offline | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Znači njene slike još uvijek čuvaš ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba ima ona pjesma od dj krmka "lezbos" Komsinica moja okolinu pali namigne mi nekad, mora da se sali komsinica moja ima dobar batak neskrivira vjesto svaki muski atak sve je bilo jasno svatio sam kasno Mili Boze, iskacem iz koze voli zene vise nego mene zenska tijela za nju radost cijela voli zene vise nego mene Spremio sam finu veceru uz svijece bogme, silne pare bacio na cvijece mislio sam tada bas je dobar fol kad mi ona rece volim zenski pol sve je bilo jasno svatio sam kasno Ja je opet svlacim, obaram na sto ona opet kaze volim zenski pol ljubim je i svlacim jer takav je red nista mi ne vrijedi, hladna je ko led to vi cure ak vas legice napadaju možete njima pjevati....iz zajebancije.... a one vama "ej da sam muško samo jedan dan......" ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Nije mi frendica bila, ali me prije 3 god napala treba u Novalji. Namigivala mi je i slala mi cuge...meni je bila bruka, a moj dragi se lijepo digao, otišao do nje i ponudio joj "trojac"......pristala je, a ja sam šmugnula doma ko papak!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba pa ja bi ga ubila!!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Zašt? Pa dečko se zezao...mislis da bi stvarno pristao na "trojac"? Ja mislim da ne
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.