| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: deedee00 onda bas i ne znas sto znaci rijec prijateljica! jedno je poznanica,drugo je frendica! da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba ja bi joj npr. pljusnula šamar.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba na svu srecu nije bilo napada ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Celebrity | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Celebrity | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba vjerujem da si u nezavidnoj situaciji! pogotovo ako je toliko luda! jebiga,slijedeci put pazi koga biras za drustvo! a kako ces je se rijesiti ne znam! da me netko toliko ispili,poduzela bi rigorozne mjere! koje nisu za javnost
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba evo jedne "male" pričice"Oduševila sam se kada sam shvatila da moja najbolja prijateljica iz mladosti isto živi u Zagrebu.Vidjele smo se nekoliko puta, a sada napokon idemo i na večeru. Petra me pozvala kod sebe a s nama će biti i njena «prijateljica» Irena.Moram malo pojasniti to «prijatljica»... Još u školi samshvatila da Petra nije kao ostale cure, tako da se nisam začudila kada mi je rekla da živi sa ženom.Kao klinka nonšalantno me obavijestila da je lezba. Ne mogu reći da sam bila šokirana, pa ni iznenađena. Jako sam tolerantna,danekažem da sam imala i neku blagu feminističku crtu. Petra nikada u razgovoru nije isfuravala dobro poznatu teoriju po kojoj su sve hetero žene zapravo biseksualne ili latentne lezbe. Nije me ni nagovarala da probam seks sa ženom. Obje smo bile vrlo jednostavne i društvene tako da smo malo po malo postaleinajbolje prijateljice.Ona se kretala u lezbijskim krugovima, ponekad me vodila sa sobom. U tim prilikama ja bi često bila jedina«Nema veze», uključila sam se otpivši još vina. Povjerila sam se Petri – seksualni život mi je koma, i očekivala sam da će to podijeliti sa svojom partnericom.«Pa što nisi ni malo... razmišljala o pičkama?», Petra je pitala sa stidljivim osmijehom, ohrabrena Ireninim agresivnim cimanjem.Natočila mi je još jednu čašu vina.«Naravno, tu i tamo padne mi napamet. Pogotovo u srednjoj. Čak sam ti onda to i rekla», dodala sam. «Mislim da naprosto nisam takva rođena. Strejt sam – kao što ste vi dvije lezbe.»Irena je skeptično zavrtila glavom. Znam taj izraz. Tvrdokorne lezbe jednostavno ne mogu prihvatiti da i jedna žena može odoljeti iskušenju ženskog seksa. «Jesi kad gledala dvije koke kako se ševe?», Irena je prešla na novu strategiju. «Možda ti je Petra dok ste išle u školu dala da je gledaš kako liže curama? Znaš, Petra je luda za jebačinom i voli se pokazivati.» Petra se zacrvenila i iz zajebancije odvalila pljusku svojoj ženskoj. «Ne, Petra je onda bila stidljivija. Nisam nikad gledala ni nju ni ijednu drugu u lezbo karačini», rekla sam. «Možda bi željela večeras gledati nas?», Irena me skroz cool proučavala.«Irena!», Petra se zacrvenila. Ostala sam bez teksta.«Pa? Jesi za?», inzistirala je.«Čekaj malo, nudiš mi da vas gledam kako se drapate?», zapanjeno sam je pitala.«Baš to», nije se nimalo zbunila. «Petra, šta ti kažeš na to?»Moja prijateljica spustila je nervozno pogled no nije se protivila. Nije ništa rekla. «Ma Petra će uživati», Irena je bila sve hrabrija. «Čak smo malo i pričale o tome prije nego što si došla. Da ćeš nas sigurno htjet gledati prije nego što noć završi...»«Ti si nevjerojatna!», Petra je presjekla Irenu. Možda zbog vina, možda napaljenosti. A možda frustracije zbog seksualnog života koji nije postojao u mom životu, ali odjednom mi se ta ideja o gledanju dvije jebuće žene baš dopala. «Zašto ne, gledat ću vas dvije droljice u akciji», rekla sam i sama šokirana svojim rječnikom, «Za koji kurac ne!»Kucnule smo se punim čašama i pohotno nasmijale. Irena je ustala i primila me za ruku, a Petra nas je pratila prema spavaćoj sobi. Srce mi je divljački lupalo; shvatila sam da će moje prijateljstvo sa njima nakon ovoga poprimiti novu, intimniju dimenziju. Još u srednjoj imala sam prilike učiniti isto, gledati je sa jednom od brojnih ljubavnica, ali iako sam bila znatiželjna, diskrecija prema tuđem intimnom činu uvijek bi pobijedila. Petra i Irena započele su se skidati, a ja sam sjedila u fotelji i gledala ih. Petra je počela otkopčavati ljubavničine traperice, pa ih zatim spustila preko njenih mišićavih bedara. Letile su i sokne, jedna za drugom. Prijateljica me pogledala sa napaljenim sjajem u očima u isto vrijeme kad i Irena iz koje je zračilo nešto životinjsko. Na sebi je imala obične, bijele pamučne gaćice, ali nisko rezane, tako da joj se vidio veliki dio sportskog trbuha. Dok si je sama skidala košulju ja sam već znala da ne nosi grudnjak – jasno joj se vidjela oštra linija bradavice, čak i ispod tako debele tkanine. Irena je bila visoka plavuša nordijskog tipa, skroz svijetle kose prošarane gotovo bijelim pramenovima i isto tako prozirnih zelenih očiju. Tijelo joj je bilo nevjerojatno zategnuto, s uskim strukićem, oblim bokovima i širokim ramenima. Uz takvu građu savršeno su se uklapale male grudi velikih, čvrstih bradavica. Sada, kada je ostala samo u gaćicama, pomagala je Petri da se skine, raskopča haljinu koja je pala na pod. Nje se sjećam još iz djetinjstva, vidjela sam ju više puta golu. Kao ni Irena, ni ona nije nosila grudnjak, no njene sise, napete kao u srednjoj, bile su bitno veće. Dvije žene okrenule su se prema meni, držeći se za ruke. Bile su potpuno različite; Irena, velika plavuša i Petra, mala brineta. Svi su uvijek za nju govorili da ima izvrsno tijelo, a tokom godina nije nimalo propala. «Sviđa ti se što vidiš?», Irena je seksi prošaptala. «Lijep prizor, cure», rekla sam.Kada su počele skidati gaćice oči mi se naravno nisu mogle odlijepiti od onog što se pokazalo golo. Irena je, kao i ja, imala gust grmić zlatnih kovrči oblikovan u slovo V. Nisam mogla vjerovati da ću ih stvarno gledati kako se ševe!Polako je gurnula Petru na krevet i legla pored nje. Počele su se maziti i grliti, ustiju otvorenih u strastvenom poljupcu, dok oči nisu skidale s mene. Toliko me obuzeo taj prizor da nisam mogla ni trepnuti. Nježno su stenjale klizeći rukama po poznatim oblinama tijela. Onda me Irena pogledala i nasmiješila se. «Gle!», rekla je Petri, «Dea ima ruku među nogama!» Istina je, imala sam. A da toga nisam bila ni svjesna. Dok sam ih gledala spontano sam stavila ruku na pičku, preko traperica. Uskoro sam postala jako vruća i mokra tamo dolje. «Nemoj sjediti sama», Petra je reagirala. «Zašto nam se ne pridružiš u krevetu?» Na trenutak sam oklijevala. Zuriti s drugog kraja sobe bila je jedna stvar, a ulazak u lezbijski krevet nešto posve drugo. Ipak sam je poslušala. I nisam prije toga dugo razmišljala. Štoviše, u tom času jedva sam čekala da me poševe! Prvo sam nervozno sjela na rub. Bilo mi je čudno osjećati blizinu golih tijela koja su se nastavila pipati. To što sam imala bračne probleme niti jednom me nije ponukalo da ga prevarim tijekom te tri godine. Jasna stvar da sjedenje na krevetu s lezbijskim parom u akciji nije bilo varanje u pravom smislu riječi, ali ipak se radilo o opasnom teritoriju. Gledajući me ravno u oči Irena je spustila facu na Petrinu bradavicu i počela ju sisati. «Možda bi joj htjela ti ljubiti drugu, Dea?», Irena mi je drogirano rekla. «Mislim da ne», nervozno sam se nasmiješila. «Zaboravljate da sam udata žena.» «Da, ali... pa što onda?», Irena me nastavila lomiti svojim mačkastim pogledom. «Nije to kao da se poševiš s drugim muškarcem, ono, pravo varanje. Dajjj...Stvarno bi te htjela vidjet kako to radiš. Kako ljubiš Petrine cice... vidiš kako su joj bradavice tvrde. I ona bi te htjela osjetiti.» «Ma ne znam. Nikad nisam radila ništa slično.... mislim, sa ženom. Odnosno, neću varati Marina. A tko zna, ako sad počnem s vama...» «Sudeći po onome što mi je Petra rekla, pitanje je dana kada ćeš početi s tim. Ili ćeš se gađati s drugima ili ćeš krepati od frustracije. Al to znaš i sama. Ajde... sad se imaš priliku opustiti. Večeras možeš probiti led, maco...» «Da...», Petra je prela gledajući me sanjivo. «Stvarno bi to voljela... osjetiti tvoje usne na bradavicama... Znaš, oduvijek sam to željela, Dea.» Shvatila sam da su me lezbe zavele. Već sam im u krevetu, mole me da im sisam bradavice... Iskreno, izgarala sam od želje za bilo kakvim seksualnim kontaktom. Tako da sam duboko udahnula... i prepustila se njihovim električnim dodirima, magiji nevjere... *Spustila sam usne na Petrinu sisu, spremna da prvi puta u životu budem seksualno intimna sa ženom. Njene velike, prelijepe cice imale su tamne, jasno uokvirene bradavice. Irena je ponovno jednu stavila među usne pokazujući mi očima boje vode da i ja učinim isto. Poslušala sam je, obje smo je obrađivale na isti način. «Tako je fino, Dea», Petra je tiho stenjala nježno mi prolazeći prstima kroz kratku kosu. «Vidiš, nije strašno», Irena me zezala i primila jednu moju šaku, pa je lagano spuštala preko Petrine baršunaste kože sve do pubičnog brežuljka. Svoju je povukla. Pogledala sam Petru znajući da sam se zacrvenila dok mi je na njenim kovrčama mirovao dlan. To crvenilo djelomično je bilo rezultat srama no većim dijelom napaljenosti. Moji znatiželjni prsti počeli su istraživati, prelaziti preko oblina njene vlažne pice sve dok nisu pronašli raspor i uvukli se u njega. Nisam mogla vjerovati da to radim, prstarim nečiju tuđu pičku! Lutala sam uskim interijerom, zatim izvukla prstić, prelazila preko svakog milimetra malih i velikih usnica te se zadržala na kameno tvrdom, izbočenom klitu. «Pogledaj se, Dea. Diraš me, stvarno me pipaš tamo dolje!» Petra je bila uzbuđena. «I to radiš jebeno dobro!»«Oh, sigurna sam da se na sebi pošteno istrenirala», Irena me podjebala. «Daa», Petra se zasmijuljila nabijajući natečenu pičkicu na moje prste. «Trebala si vidjeti Deu u školi, stalno se samozadovoljavala, čak i pod satom. Sjećaš se kako ti je bilo neugodno kad te Mandička iz povijesti uhvatila s maknutim gaćicama?»Naravno da sam se sjećala! Od kad znam za sebe kronična sam drkačica, i iako do sada nisam to radila ni jednoj drugoj osim sebi, činilo mi se skroz prirodnim što je prstarim. Stvarno sam godine i godine provela vježbajući, tako da sam točno znala što radim. Odjednom su Petra i Irena zamijenile položaje, svaka mi se našla s jedne strane pritiščući mi se uz tijelo. Njihova topla blizina bila je prokleto napaljujuća iako sam ja još bila skroz odjevena. «Nešto mi govori da će se Dea večeras učlaniti u stranku», Irena je rekla dok su mi zajedničkim snagama raskopčavale košulju i otvarale šlic na trapericama. «Nešto mi govori da si u pravu», rekla sam konačno priznajući istinu. Irena mi je raskopčala trapke i sada ih je vukla prema dolje. Petra mi se već borila s grudnjakom. Bila sam skroz gola, gola između dva gola ženska tijela! «Super trupina!», Irena je rekla odmičući se kako bi me bolje odmjerila. Ponosim se što imam što za pokazati. Godinama se bavim fitnesom i aerobicom tako da i imam tijelo plesačice. Vitko, s izvrsnim tonusom mišića. Petra mi se primaknula i zažvalila me. Usne su mi se otvorile i usisale njen jezik u dugačak i strastven poljubac. U međuvremenu Irena mi se zalijepila za sise i počela mi obrađivati bradavicu, a uskoro joj se pridružila i Petra; svaka je sisala, gnječila i natezala svoju. «Kako sam u školi slinila na te tvoje sise, stara. I sad gle!», na trenutak je zastala. Kako su joj se ruke sve više sklizale prema mom međunožju, instinktivno sam se raširila. Za koju sekundu pičkica mi je bila puna prstiju, i Petrinih i Ireninih. «Bože, kako si mokra», Irena je rekla. I bila sam vlažna. Bila sam preplavljena, da se točnije izrazim. Takva mi je od kada sam ušla u spavaću sobu.Sada je Petra skliznula s kreveta i zabila facu među moje noge. Osjetila sam njen topao, sklizak jezik kako stručno istražuje pičkinu površinu. Oduvijek sam volila biti lizana, čak unatoč tome što muškarci uglavnom nemaju pojma kako se to radi. Petra je bila savršena. Sada sam se uvjerila da ženu istinski može zadovoljiti samo žena. Dok mi je Petra lickala malu, Irena mi je zajahala facu i polako spuštala svoju pičkicu prema mojim usnama. Buljila sam u njenu raširenu pičku udaljenu od lica tek koji centimetar. Bila je to preslatka mala pičkica; uska, ružičasta s prekrasnom zlatnom frizuricom. Oštar, slatkast miris napaljene ženskosti me opio; topli val pičkastog zraka koji je strujao iz nje, svileni guzovi na mojim obrazima dok se spuštala... bio je to trenutak istine. Nudila mi se pička na uživanje. Uživanja je prava riječ, baš za time sam vapila, da joj što prije uvučem jezik u tu mladu nježnu pičkicu. Da prvi put ližem! Žestoko napaljena lizala sam je dok je Petra lizala mene. Mala je uskoro počela uzdisati, pizda joj je pulsirala na mojim usnama. «O Bože», vriskala je dok se trljala izvan kontrole po mom ukrućenom jeziku. Svršila je, a ja sam bila ta koja joj je to napravila!. Ta misao, u suradnji sa Petrinim jezikom duboko zabijenim u meni natjerala me da i sama eksplodiram! Prošla sam prstima kroz Petrinu kosu nabijajući je nježno na svoju preželjnu pičkicu, pijana od želje za jezikom, seksom, ševom, orgazmima... i onda sam ga osjetila, taj žar zadovoljstva bio je drugačiji, kao ni jedan orgazam kojeg sam imala do tada. Bilo je nešto u Petrinim finesama, ritmu maženja koji me doveo do takvog intenziteta. «Ovo je bilo nenadjebivo!», rekla sam i dalje drhteći, tijela okupanog znojem. I onda sam se jednostavno srušila. «Nemoj mi se previše opuštati», Irena se uspaničila. «Imamo još posla, ti i ja. Poznajem Petru, ako ubrzo ne svrši gotove smo, povampirit će se.» «Irena, stvarno si grozna!», Petra je rekla lupivši je po guzi. «Kad je istina, užasan si davež ako druge cure svrše prije tebe. Moram ju izdrkati barem jednom dnevno, a poželjno je tri puta.» Petra me pogledala nekim čudnim pogledom, gotovo neprepoznatljivim od napaljenosti. «Recimo da imam svoje potrebe», dodala je. «A ja znam i koje su to, zato okreći se», Irena je imala uhodani ritual sa svojom ljubavnicom. Pitala sam se zašto je želi u tom položaju, sigurno ima neke veze sa svršavanjem. No, kada sam pogledala Petrinu prelijepu guzu shvatila sam da Irena želi da se divim tom prizoru prije nego se prebacimo na nešto drugo. Znala sam da ima savršenu okruglu guzu, no da se baš ništa nije promijenila od srednjaka.... Ten joj je bio taman od sučanja na terasi, koža mekana poput bebine... a ti guzovi... mmmmhhh... savršeno su stršali. «Zar nije apsolutno savršena? Jebeno umjetničko djelo», Irena je rekla pokazujući spektakularne brončane guzove. Dok sam zijevala u tu guzu Petra mi ih je migala okrenuvši se preko ramena uz seksi osmijeh. «Dea?», prela je. «Ajde mi ih malo namaži s uljem...» Irena mi je dodala bočicu sa nečim mirisnim što su one koristile za te namjene, a ja sam nakapala po njenoj guzi i počela utrljavati. Savršeno je bilo gnječiti veliko, oblo dupe još tako klizavo od ulja. Po načinu na koji je pomicala tu svoju ljepoticu vidjelo se da i njoj paše.«Sad je raširi», Irena mi je rekla. «Da je raširim?», malo sam glupavo pitala. «Da, raširi joj guzove i pogledaj što se tamo skriva.» Razdvojila sam ih i ugledala namreškanu ružicu Petrinog šupka. Izdužila je vrat da me vidi, potpuno svjesna o kako intimnom trenutku se radi. Ležala je na trbuhu, raširene guze, dok smo joj mi dvije gledale taj preslatki čmarčić. «Petra obožava pokazivati svoju medenu rupicu droljama kao što smo mi dvije», Irena je rekla. «Zar ne, draga?» «Ma daj Irena, ovo je neukusno!», smijala se prčeći guzu, od čega joj je cvjetić još više iskočio. «Uhuhu! Ovo je opasno! Još je raširi!», Irena se skroz popalila. Dok sam je rastezala Irena mi je lagano pritiskala vrat prema Petrinoj brazdi. «Zar ne izgleda fino?», prela je promuklo. «Kao ružica na torti.» Točno sam znala na što me tjera. Jako sam oralna, i ponekad, kad pljugam frajeru – ako me stvarno pali – obično mu malo pušim i guzu. Većina muškaraca voli jezik u šupku, a i ja većini frajera volim lizati šupak. I moj suprug je to nekada cijenio. «Liži ga! Da vidim kako joj ga ližeš!», Irena se izbezumljivala trljajući divljački rukom svoju lezbijsku pičkicu. I dalje sam bila u šoku. Kada sam došla kod njih na večeru nisam imam pojma kako će za desert biti čmar moje stare prijateljice! Polako sam spuštala glavu prema njenoj guzi. Zatim sam duboko udahnula i prislonila jezik na Petrin šupak. Zajecala je nabijajući mi ga na jezik koji sam pokušala što više ušiljiti. Prvo sam se malo igrala po okolnim brežuljcima pa bi prelazila po samom sfinkteru. Bilo je drugačije nego kod frajera i nekako privlačnije. Nisu mi nikakva obješena jaja visila pod nosom, a i za razliku od muškaraca, Petra dolje nije imala ni jednu dlačicu – samo gumeni okus čmara i svilena koža njenih guzova. «Fino je, ha Petra?», Irena je pitala ljubavnicu. «Kladim se da si mislila kako ti frendica nikad neće popušiti čmar.»Izlazila sam s tipom koji je lizanje guzice volio više od svega drugog. Zbog njega sam i naučila foru koja ga je izluđivala, a sada sam se to isto spremala priuštiti i Petri. Srolala sam jezik i snažno joj ga zabila u analni otvor. «To, Dea! Nabij joj tu jezičinu», Irena je skandirala gurajući mi lagano glavu dok sam vrućom zmijom od jezika analno ševila svoju prijateljicu. Poslije par minuta guzne tucaone Petra se mačkasto okrenula, «A moja pičkica? Kada ćete se vi dvije sjetiti nje?», bila je nevjerojatno seksi. «Sve u svoje vrijeme, sve u svoje vrijeme», Irena ju je smirivala dok sam ja i dalje facom ševila šupak. Toliko me napalilo lizanje njenog šupka i sav taj prosti razgovor da mi se pičkica opet uzbudila i to u toj mjeri da sam morala zabiti prst u nju i olakšati si. Mogla sam cijelu noć pasti po Petrinoj guzi da me Irena nije prekinula i rekla ovoj da se okrene. Odmaknula sam se od Petre, oči su nam se spojile u dubokom, strastvenom pogledu. Nije mi bilo jasno kako je kao klinka nikada nisam ni dodirnula, a sada sam se nauživala tog prekrasnog šupka a isto se sprema i pičkici... Raširila je jako noge pokazujući mi prstom na pičkicu. Nisam imala pojma da može biti tako jebozovna... jebozovna na kurvasti, pomalo drzak način. «Sada moja pičkica treba tvoj jezik, Dea», zamjaukala je. Irena se uvalila na fotelju, netremice nas je gledala i trljala pičku dok sam se ja spuštala prema pizdi od njene drage. Stvarno sam se koncentrirala na njenu pičkicu. Prije je ona oblizala moju, dok sam ja lizala Ireninu, pa u tom sendviču i nisam bila najbolje usredotočena – ista stvar se događa i s frajerom u položaju 69. Super je, no ipak je bolje kada se može fokusirati samo na tvoju pizdu koja je pod njegovim jezikom. Osobno više sam za to kada se ide jedan- na –jedan u jezične avanture. Poslije čitavog sata vruće lezbo ševe i analnih igranja, Petra se dolje rastapala. Bedra su joj bila toliko mokra da joj se čak i frizurica na mačkici neuredno slijepila. Zaronila sam u taj grm, ližući punom površinom jezika natečenu super sklisku pičku, dok je njena vlasnica vriskala i udarala šakama o madrac. «Stavi joj prst u šupak, voli ga primiti dok joj se liže», Irena je prodahtala očito uživajući u ulozi režiserke moje prve lezbo jebačine. Primaknula sam prst, vlažan od njenih pičkinih sokova i gurnula joj ga u guzu. Ušao je glatko kao u putar. Toliko sam je raspalila da mi je zabijala nokte u kožu, nije mi od napaljenosti mogla pustiti ruku s kojom sam joj ševila šupak! Čitavo tijelo joj se zatreslo a klit, koji mi je bio među usnama, kao da je narastao i postao još tvrđi. Znala sam da je Petra blizu. I onda je krenulo. Prvo lagano stenjanje za kojim je slijedio dubok životinjski urlik, pa groznica koja joj je tresla čitavo tijelo. Toliko mi se snažno zalijepila za lice da sam se gotovo ugušila. Sjećam se da mi se još u srednjoj povjerila kako ima iznimno snažne orgazme, a sada ne samo da sam tome svjedočila, već sam ju ja i dovela do jednog! «O Bože! Upravo sam bila u raju!», drhtala je. «Vrući jezik u pičkici, prst u šupku! Što više napaljena lezba može htjeti?!» «Ovo. Može htjeti ovo!», Irena je rekla izvlačeći iz ladice umjetni kurac koji se remenjem veže oko struka. I sama imam vibrator koji povremno koristim kada se samozadovoljavam, ali taj strap-on još nisam probala. Jednom davno sam ga čak i htjela kupiti da si poševim dečka u dupe, no ostavio me čim sam mu spomenula da mi je to fantazija.«Evo ti ga, Dea», Irena mi je pružila umjetnjaka. «Mislim da draga Petra sada mora biti pojebana. Kune se da je oduvijek lezba, ali ja znam koliko voli velike, gumene kurčine.» Zakopčala sam si ga oko struka dok me Petra hipnotizirano gledala. «Sad ćeš me tucati Dea, jelda? Stvarno ćeš me poševiti kao zadnju drolju?», zatresla se. «Jebemti ne mogu vjerovati!» Kleknula sam među njene noge, i iako tako nešto nikada nisam radila, osjećala sam se kao rođena jebačica. Raširila sam joj bedra, stavila glavić na rupu i počela ju derati dugim, glatkim ubodima. «Jebi me!», molila je. «Da, jebi je», Irena je napaljivala atmosferu, «Daj ga kurvi do jaja!» Oduvijek sam znala da je Petra seksualna žena, no nisam znala koliko je divlja, gotovo bez kontrole. Savijala se, nabijala u mene, urlala, bacakala dok sam ju jebala. Taman kada sam ulovila dobar ritam tucačine, osjetila sam Irenine ruke na svojoj guzi. Širila mi je guzove i počela sumanuto sisati čmar dok sam joj nabadala ljubavnicu. Sada je i Petra istegnula ruku i držala me raširenom kako bi me njena koka što lakše izlizala. «Liže te otraga, ha?», Petra je propištala piljeći mi ravno u oči. Na licu joj je bio izraz potpunog užitka. «Liže ti šupak dok me jebeš.» «Aha, liže», hladno sam potvrdila. Sve dileme su nestale, sada sam bila potpuno sigurna, vladala sam situacijom – dok sam jebala staru školsku prijateljicu njena mačka mi je podmazivala jezikom čmar! Dva sata kasnije, nakon nekoliko rundi razno razne lezbo jebačine, oblačile smo se, zadovoljni osmijesi razvlačili su nam se na usnama. Kada sam se na vratima pozdravljala s njima, obje sam ih poljubila. «Pazi kako voziš», Irena je slatko viknula niz hodnik, «Ovo moramo ponoviti, i to uskoro!» «Naravno», odvratila sam joj, «Ali samo ako mi vi dvije nešto obećate.» «Samo reci», Petra je bila znatiželjna.«Hoću da me jedna.... zapravo obje dobro izjebete s tom velikom gumenom stvari!» «Obećavamo!» viknule su oduševljeno u isti glas. Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 19-12-07 u 22:42. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

pričice