| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; A čuj, ja sam za razliku od većine stavio svoju sliku a ne kućne ljubimce ili photoshop remek-djela...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba To bi bilo kao da hodaš cestom sa škarniclom na glavi... na forumu sam kao osoba, a mene čini i moj izgled kao i riječi koje govorim/pišem... zato da bi me drugi mogli potpuno doživiti kao osobu, ima i moja slika... meni je jedno stavljati svoje slike ko da reklamiram jogurt, gdje god mogu i u 100 poza, ali me nije sram mog izgleda, niti me sram onoga što pišem, jer što pišem to i mislim, pa mi ne smeta da netko poveže moj izgled sa mojim stavom i da me prepozna...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 18-01-08 u 15:02. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Banned | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
| |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
to i jes moja slika, a ne sa neta | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: zg Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba imala sam i ja takvu sličnu situaciju... u vezi one 'frendice'.. hm... i bile smo mi skupa, al to jednostavno nije išlo, jer je ona imala već curu, tak da je to bila neka vrsta trokuta.. al meni dopizdilo kaj je stalno s njom i kaj je ljubomorna...
__________________ ..najkraći put do ženina srca je pilom kroz prsnu kost.. |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Banned | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
![]() | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: zg Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba da, ja sam bila s tom svojom legicom, i danas kad se vidimo-a vidimo se svaki vikend- ko da se ne poznamo, a znam da me još uvijek želi, vidi se u pogledu.. a želim i ja nju samo nemogu, ne dok ima curu.. ![]()
__________________ ..najkraći put do ženina srca je pilom kroz prsnu kost.. |
| | |
| | #70 (permalink) | |
i to još s legicom? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:12.