| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba u Društvo forumu; zato kaj su njih dvije već full dugo zajedno.. i neznam, ona nju voli.. ok je, zapravo vrlo zabavno.. i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: zg Godina: 19
Poruka: 14
![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba zato kaj su njih dvije već full dugo zajedno.. i neznam, ona nju voli.. ok je, zapravo vrlo zabavno.. i svi misle da smo jakko dobre frendice... fakat je BILO ok.. više nije..
__________________ ..najkraći put do ženina srca je pilom kroz prsnu kost.. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
a kak ste se ti i ta legice upustile u nešto više od prijateljstva? | |
| | |
| | #74 (permalink) |
![]() | ah, nije to tak zapravo ni duga priča.. ubiti je ona meni uletila, 'ispipavala teren' da skuži kak ja stojim s tim i tak.. ah da.. ona nas želi obje.. a ne želi nikog povrijedit!! 8(
__________________ ..najkraći put do ženina srca je pilom kroz prsnu kost.. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
![]() | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
da, ja sam bi.. ona joj previše znači, misliš da nisam već pokušala????? komplicirano je to malo s njom..tak da sam sad solo..
__________________ ..najkraći put do ženina srca je pilom kroz prsnu kost.. | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
a da ju pokušaš napravit ljubomornom.... da budeš s drugom curom? ![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
![]() | Citat:
prekratko je to trajalo da bi bilo nešto, zato mi e jako žao, al ne želim se više petljat u taj njihov odnos, ak je sretna s njom, ok.. ![]() i nije tak lako nać neku curu koja bi bila za tak nešto, vjeruj.. tj. za vezu, a da nije neka pokvarena krava kojoj trebaš poklonit cijeli svijet i svu pažnju da bi ona bila zadovoljna, i skakat na svaki njen zahtjev, i da joj onda to sve čak nije dovoljno.. a da ne pričam da ona za sve to ne makne prstom zauzvrat nego te još prca u mozak.. ![]()
| | |
| | #79 (permalink) | |
ali naći će se već neka prava za tebe ... a kolko si cura imala do sada? jel ti bolje s curama il s dečkima? | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
![]() | Re: dal ste doživljeli da je s vama htjela bit vaša prijateljica koja je lezba Citat:
do sada.. dvije.. hm, pa sad neke stvari su bolje s dečkima, naravno, al nisu ni cure za bacit, nježnije su i uglavnom znaju bolje od dečkiju kaj treba radit.. al nekad su stvarno prave kučke.. ps. sorry na rječniku!
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

a kak ste se ti i ta legice upustile u nešto više od prijateljstva?
da, ja sam bi.. ona joj previše znači, misliš da nisam već pokušala????? 

ali naći će se već neka prava za tebe ... a kolko si cura imala do sada? jel ti bolje s curama il s dečkima?