| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; da opet sam otvorila temu,i ne do bog da ju neko ujebe samo molim bez offtopicarenja i koje kakvih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? da opet sam otvorila temu,i ne do bog da ju neko ujebe ![]() samo molim bez offtopicarenja i koje kakvih suvišnih komentara. -eto zanima me dal ste ikad bile u vezi s nekim kriminalcem (da je lopov,da visi po zatvorima,da je nekog ubio,da je silovao...) -dal vas privlače takvi muškarci? neke ženske vole takve,neke ne..sve je stvar ukusa... -dal bi bile s takvim tipom možda samo na jednu noć ako je tip fizički prezgodan ili bi mogle duže biti s njim bez obzira na njegov kriminal....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Zamalo 3 puta, koliko se secam, ali nisam, znala sam ko su, ostalo je samo na poznanstvu... Svi su bili extra zgodni, i normalno da su me privlacili, ali valjda imam dovoljno godina da procenim da mi veza sa nekim ko 'visi po zatvorima' ne treba...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? nisam ni ja bila.... -moja jedna legica je,tj više mojh legica.... jedna je čak zatrudnila s jednim frajerom koj je opljačkao pol trgovina po gradu....sad je frajer već par godina u zatvoru,a ona je rodila i njegovo i još jedno dijete od nekog desetog lika.... -dosta mladih dečki si ujebe život s pljačkanjem,ili takvim nekim sranjima,pa vise po zatvorima u najboljim godinama...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? ma glupo mi je da se počne pretjerano offtopicariti kao u onoj temi "majka/dijete"zato sam tako i napisala,možda zvuči strogo ili duhovito... ![]()
| | |
| | #8 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
- Ne. - Da. I ne. ![]() Ni ja neukrotiva. Evo obećajem. Ova prijetnja me dokrajčila ![]() Evo, offtopičarim. Neću više. Časna pionirska ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? jesam, cak 2 tjedna al lik nije bio nikakav teski kriminalac, bar ne nista od toga sto si ti nabrojala.. samo je imao nekih iskustava s cajcima i bavio se koje cime, sto ja naravno nisam znala.. frendica mi "zaboravila" spomenut.. mos si mislit.. kad sam saznala.. dala sam petama vjetra.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
![]() nemoj da te prijetnja dokrajči,ja samo ne želim da se opet zaratimo //bolje spriječiti nego liječiti //Citat:
ti malo malo pa često daješ petama vjetra ![]() a bolje i ti neg neko drugi..... -pametno da si ga ostavila,jel nema s takvima nekog života...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« šta bi napravile da vam se vaš voljeni dečko/muž udeblja i totalno zapusti
|
zašto je bolje biti žena nego muškarac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

29 49.....

al lik nije bio nikakav teski kriminalac, bar ne nista od toga sto si ti nabrojala.. samo je imao nekih iskustava s cajcima i bavio se koje cime, sto ja naravno nisam znala.. frendica mi "zaboravila" spomenut.. mos si mislit.. kad sam saznala.. dala sam petama vjetra.