| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; Da ne offtopičarim odmah ću reći da nikada nisam bio u ljubavnoj (valjda se na takvu vezu misli u temi) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Da ne offtopičarim odmah ću reći da nikada nisam bio u ljubavnoj (valjda se na takvu vezu misli u temi) vezi s kriminalcem, a ni s kriminalisticom (jel se tako kaže?). Međutim uvijek me fasciniralo kako cure, odnosno žene privlače "zločesti dečki". Radi li se tu o želji za avanturizmom ili je u pitanju nešto drugo? Jesmo li mi (hajde da i sebe strpam u ovu kategoriju) "dobri dečki" dosadni il što? Valjda će mi cure znati objasniti.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Nažalost jesam jednom, al od početka mi je nešto bilo sumljivo pa sam saznala čim se bavi i prekinula to, jako kratko je trajalo, 2 tjedna... Mene nikako ne privlače "zločesti dečki", i da sam znala da je on takav nebi se sigurno upuštala u vezu s njim...ja ipak više preferiram "dobre dečke" ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
Citat:
..i to je toliko očito da neki dečki čak pokušavaju izgledat kao kriminalci da bi upecali koju takvu ![]() Možda je i tu razlog gledanje previše filmova ![]() | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Dar1 nisam ga prijavila briga me....imao je neke mutne poslove sa poreznom, ma...svejedno mu se to sve naplatilo sve vjeruj jako dobro.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? ja imam takvu srecu da uglavnom naletim na one koje prikrivaju svoje silno zlo.. jbt, jos malo pa cu pocet ko damfisk.. zle zene ![]() Citat:
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Ma "zločesti " ili "dobri" dečki, ja se obično zalijepim za ove prve (ili oni za mene) i onda kad skužim kakva je situacija već sam u govnima prek glave jer sam zatelebana ![]() Ali to je off topic, a jako se bojim, pa neću više ![]() OT bila sam u "vezi" s kriminalcem ak se to tak može nazvat (radi trave i činjenice da mu je nemoguće bilo suzdržat se da nekaj drpi, neku glupost završio je u buksi), ali to i nije bila prava, pravcata veza, neg neko bolesno natezanje poduže vrijme, ma![]() e sad da li bi mi smetala činjenica da je netko bio u buksi i napravio neko sranje? ma, ne znam, ovisi o sranju i da li se "popravio", kolio je spreman ne raditi više iste greške, blabla ![]() volim dobre dečke, ali ih više nema ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Ne, ne.. ispravak - cure privlače zločesti dečki, a žene oni dobri. Ista stvar je i s muškarcima, s godinama se kriteriji ipak mijenjaju.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? I s tim se slažem. Mlade cure, valjda željne avanture, se upuštaju u svakojake veze, a kad im se približi vrijeme za smirivanje potraže žrtvu u liku nekog dobrice. Ah, ne mogu pisati zbog ove bečke tragedije - drugi put.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.