| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne, ne.. ispravak - cure privlače zločesti dečki, a žene oni dobri. Ista stvar je i s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? nisam bila, nisam, niti ću bit ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
i mene to fascinira.... ne znam zašto je tako.... ali ja mislim da se cure pale na zločeste dečke zato što u njima vide divljinu,avanturu,popularnost-misle ako npr upecaju nekog takvog dečka-krimića da će biti neke popularne cure... sudim to po svojoj legici koja se opasno pali na takve dečke... što zločestiji to bolji.... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Jesam... bija je kriminalno dosadan. ![]() Ma ja volim dobrice, ja sam zlocesta za dvoje i kriminalac sam.... radim na ilegalnom softweru... ![]() Al sad ozbiljno... Jedno je da te takav privuce, a drugo da budes glupa pa budes sa nekim takvim... nema tu srice...
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? hmmm shame on me jesam sve od navedenog (osim tog da je silovao nekog jerbo je prezzgodan da bi morao nekog silovat,njega siluju cure) imao je deblji dosje od mene ![]() ugl. mene sam takvi privlache nem pojma zashto al eto tak je nikad nie dosadno s njima...al to sve kratko traje... za sadashnjeg dechka sam isto misla da je jedan od tih tipova al na kraju nie,tj. bio je sad je dobrica,al vide se tragovi na njemu koje ja obozhavam ozhiljci itd... ![]()
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Sve od navedenog? Nadam se da si zaboravila napisat i osim ubojstva...Tebe privlace kriminalci jer ti nije dosadno s njima? To je glupa predrasuda...kao da bi sa "normalnim" deckima trebalo bit dosadno jer ne kradu i ubijaju...I kako ti to moze biti zabavno? Jel bi ti bilo zabavno da tebe pljackaju?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
gle nemresh to shvatit i niko nemre kog takve osobe ne privlache... bila sam ja i s "normalnim" dechkima... al jednostavno me privlache tkzv zlochesti dechki,nie da ja sad idem od dechka do dechka i pitam e imash dosje si zlochest itd. jednostvno sam bila magnet za takve... sad imam "normalnog"dechka al i on je bio takav kad je bio klinac maloljetnii delikvent...
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? nije me ni jedan takav do sada privukao i ni neće...i odbojna mi je ideja da je netko toliko blesav da si sjebe život po zatvorima..ni na jednu noć-ali i tako na jednu noć ne bih s nikim bila... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

radim na ilegalnom softweru...