Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Sa 18 godina, glupača nisam pročitala što mu piše na čelu. Ali inače, ne stidim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-08, 00:36   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase
Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Sa 18 godina, glupača nisam pročitala što mu piše na čelu.

Ali inače, ne stidim se svojih pogrešaka, niti se nešto pretjerano kajem.
O, pa ti si opasna po okolinu.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 10:09   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
moje veze su bile kriminalno loše. jesam li ja kriminalac?
ili si krimovac

tanka je linija što spaja i razdvaja ...

OT:nicam, ako se ja ne računam
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 10:48   #43 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
da mi se netko zaista svidi,moram ipak nešto znati o njemu...mislim da znam prepoznati...
Pa dobro, ne moras znat o nekoj osobi bas sve da ti se svidi? Ono na prvi pogled... A i ne zavrsi nitko u vezi sa svakim tko mu se svidi...

Citat:
ne završiš s nekim o kome nemaš pojma gdje je živio,s čime se bavi ili s kim se druži (npr.ako studira i nije izgubio ni jednu godinu,teško da je proveo vrijeme u zatvoru,ali to je samo jedan primjer tek tako da navedem nešto)...
Ono sta sam ja i zelila rec je da ne mora svak govorit istinu, tj. lako je moze presutit... A moze studirat, radit,.... i nije mora nikad do tad zavrsit u zatvoru... mozda je ima srece... Ono sta je bitno, je da je cura normalna u glavi i da joj se ne svida to sta on radi...

Citat:
jednostavno mi se to nije dogodilo nikad...
Ni meni srecom, al ima cura kojima se je dogodilo, al ne zato sta su glupe, nego jednostavno nisu imale srece i naletile su takve... Igrom slucaja im se bas taj svidija... Jer njima sigurno ne pise na celu sta je, niti imaju neki poseban izgled da ih se moze prepoznat, a i ne virujem da ce se pohvalit time.

BTW; Nije samo ubijanje , silovanje i dilanje droge kriminal ... Za neke ni vlastita mama ne zna cime se doticni bavi, a kamoli cura koja je kratko s doticnim u vezi...

Ukratko, ne mislim da nisu cure koje su zavrsile s nekim takvim krive za to... Dokle god im to nije neki fetish... i ako to prekinu...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 11:20   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

ali stvar je u tome, jer oni to kriju ''ko zmija noge''

pa jedino da kakvu babu gataru povedeš na randevu
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 14:15   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

ne mislim da je cura glupa ako povjeruje nekome u priču da je netko tko nije...a ako ju ne smeta što je on bio u zatvoru-opet ok,ne određuje ga kao osobu samo to što je bio u zatvoru...

ali ja mogu govoriti samo iz svog iskustva jesu mi procjene ljudi bile do sada točne ili ne,zato i kažem da ne mora netko nešto reći pa da tek onda shvatiš
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 15:51   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

U svoju obranu mogu reći da je ovaj "moj" bio simpatičan i zgodan do bola.. i činio se dobar kao osoba. Životne okolnosti su ga dovele tamo gdje su ga dovele, imao je teško djetinjstvo i odrastao je po domovima. Ja sam svoju školu dobila i naučila nešto iz te veze.

Ako se netko pita zašto žene privače zločesti dečki (i dalje mislim da je to većinom odlika nezrelih curica), nema tu puno filozofiranja.. većina žena ima potrebu spasiti i promijeniti muškarca, bilo da je alkohol, droga, kriminal... dati mu ljubav koju nije imao, neka vrsta izraženog majčinkog instinkta... samo, to većinom završi pogubno za samu ženu jer naravno starog se konja ne može dresirati. (kako li već ide izreka)

Zadnji Uredio Wamp : 26-06-08 u 19:55.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 16:06   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

nemam kometara na ovo,al ako tko ovli nek izvoli..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 18:03   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ne, nisam nikad bila sa takvim muškarcem niti, iskreno, me ne privlače. Ja sam ipak više za nežnije i normalnije muškarce kakva sam i ja!
i ja isto

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Hmm, pa kako znati da je neka osoba koja vam je privlacna kriminalac? Osim ako nema zatvorski broj istetoviran na celu... Ne opravdavam cure koje netko privuce samo iz razloga jer je doticni kriminalac (to je glupo), ali mogu razumit da neku privuce netko kao osoba... bar u privlacnosti nema pravila, i tesko je znat kad ce dogodit i tko ce ti se svidit. A i tesko da bi neki prizna uopce to... cure to obicno saznaju posli, slucajno. Znam jedan takav slucaj, cura je saznala cime se bavi tek posli 2-3 miseca veze, a da ne govorim kako je pristojno i kulturno izgleda i ponasa se. I ja sam se iznenadila, jednostavno nikad ne bi rekla za njega... Nitko nebi...
ne moš znat jel neko krimić il nije dok ga ne upoznaš ,al moš se rapitat o njemu,(mada se ja nisam nikad raspitivala o nekom tipu jel npr svako priča neku drugu priču najbolje je sam upoznat osobu)

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
većina žena ima potrebu spasiti i promijeniti muškarca, bilo da je alkohol, droga, kriminal... dati mu ljubav koju nije imao, neka vrsta izraženog majčinkog instinkta... samo, to većinom završi pogubno za samu ženu jer naravno starog se konja ne može dresirati. (kako li već ide izreka)
jeste,jeste...žene imaju tu potrebu nekog promijenuti ili nekog raznježiti.... ili nekog odvuć na pravi put....
ali da,itina je "starog konja se ne može dresirati" ali možemo ga bar pripitomit
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 18:22   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Wamp, totalno se slažem

na žalost prekasno shvatimo da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad mislim da se netko mora sam htjet promijenit, a onda mala pomoć dobro dođe, inače
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 20:07   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

a ja ne volim mijenjati nikog-ili mi odgovara ili ne i ne želim da se mijenja zbog mene čak ni ako on to želi
ako mi ne odgovara,samo odem
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114