| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Sa 18 godina, glupača nisam pročitala što mu piše na čelu. Ali inače, ne stidim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
Citat:
Ni meni srecom, al ima cura kojima se je dogodilo, al ne zato sta su glupe, nego jednostavno nisu imale srece i naletile su takve... Igrom slucaja im se bas taj svidija... Jer njima sigurno ne pise na celu sta je, niti imaju neki poseban izgled da ih se moze prepoznat, a i ne virujem da ce se pohvalit time. BTW; Nije samo ubijanje , silovanje i dilanje droge kriminal ... Za neke ni vlastita mama ne zna cime se doticni bavi, a kamoli cura koja je kratko s doticnim u vezi... ![]() Ukratko, ne mislim da nisu cure koje su zavrsile s nekim takvim krive za to... Dokle god im to nije neki fetish... i ako to prekinu... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | ||
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? ne mislim da je cura glupa ako povjeruje nekome u priču da je netko tko nije...a ako ju ne smeta što je on bio u zatvoru-opet ok,ne određuje ga kao osobu samo to što je bio u zatvoru... ali ja mogu govoriti samo iz svog iskustva jesu mi procjene ljudi bile do sada točne ili ne,zato i kažem da ne mora netko nešto reći pa da tek onda shvatiš ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? U svoju obranu mogu reći da je ovaj "moj" bio simpatičan i zgodan do bola.. i činio se dobar kao osoba. Životne okolnosti su ga dovele tamo gdje su ga dovele, imao je teško djetinjstvo i odrastao je po domovima. Ja sam svoju školu dobila i naučila nešto iz te veze. Ako se netko pita zašto žene privače zločesti dečki (i dalje mislim da je to većinom odlika nezrelih curica), nema tu puno filozofiranja.. većina žena ima potrebu spasiti i promijeniti muškarca, bilo da je alkohol, droga, kriminal... dati mu ljubav koju nije imao, neka vrsta izraženog majčinkog instinkta... samo, to većinom završi pogubno za samu ženu jer naravno starog se konja ne može dresirati. (kako li već ide izreka)
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-06-08 u 19:55. |
| | |
| | #48 (permalink) | |||
| Banned | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
![]() Citat:
Citat:
ali da,itina je "starog konja se ne može dresirati" ali možemo ga bar pripitomit ![]() | |||
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Wamp, totalno se slažem ![]() na žalost prekasno shvatimo da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad mislim da se netko mora sam htjet promijenit, a onda mala pomoć dobro dođe, inače![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:09.

...

mislim da se netko mora sam htjet promijenit, a onda mala pomoć dobro dođe, inače