| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; ha čuj MM svi smo različiti, ali nikome na čelu ne piše tko je i što je, to mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? ha čuj MM svi smo različiti, ali nikome na čelu ne piše tko je i što je, to možeš skužiti kad nekog dovoljno upoznaš, a iz iskustva znam da je onda pomalo prekasno jer si zateleban i ne vidiš dalje od nosa, imaš ružičaste naočale i svega si svjesan, ali si ne želiš priznati, jbg ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Meni je važno kakva je osoba sada. Dakle, ako je prošlosti nešto i zajebo, ali je iz toka izvukao odličnu životnu školu i postao još bolja osoba nego što bi bio da se doma držao za maminu suknju, dati ću mu podršku i pomoći mu da zajedno nešto izgradimo! Moje je pravilo: "Ne sudi ljude po onome što je bio, već kakav je postao!"
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #54 (permalink) | |||
| Banned | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
il nek prihvati tebe kakva jesi il nek te ne mijenja.... ima likova koji su stravrno poremečeni u glavu 100 posto... ![]() Citat:
Citat:
ali u današnje vrijeme svi neš sude po prošlosti.... | |||
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? što znači danas kriminalac? ne kažem da odobravam dilanje, ubojstva, silovanja..... al smatram da su veći kriminalci ovi gore što nas sapunaju svakodnevno. kužim cure koje se spetljaju sa tzv. krimosima, obično su mlade i gotivi im pažnja koju dobivaju. fora je izaći u grad i dozvoliti si ponekad malo veću bahatost jer svi znaju čija si cura. imala sam i ja tu fazu. znam da ćete me sad popljuvati al kad si mlad imaš tu neku potrebu za samopotvrđivanjem. istina na potpuno kivi način, al za nas koji smo izlazili devedesetih sve je ionako bilo poremećeno tj sjebano. sada su u trendu nogometaši, trčanje za tzv. zlatnom mladeži i sl. hoću reći svako vrijeme nosi neku briju. ja se ne kajem bilo je ok dok je trajalo, tj. dok sam bila zaljubljena. s time sam naučila vidjeti svijet iz dvije dimenzije. a i nisu krimosi oni koje kad pogledaš kontaš to je taj. sve je to gomila likova koji su malo previše puta pogledali kuma 1,2,3, scar face i sl i zabrijali na taj đir. pravi mangup ne hoda sa reklamom na čelu. to je njegov izbor i on ga živi. istina, većinom su to sve neki trenutci iz djetinjstva koji te usmjere na pogrešnu stranu na raskršću . |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? ajde bar netko ![]() sita sam folera koji se sablažnjavaju a kad se okrenem oko sebe 90% današnjih klinaca se silom želi furati na njih. zaboravljaju ono najvažnije, mangup ne postaješ nema za to tečaja, kao mangup se rodiš. za sve treba imat muda a za to jebena. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
nije prekasno,koliko god da si zateleban (to su samo isprike...)-jer mene neke stvari kad ih saznam odmah ohlade i nema tu nikakvih ružičastih naočala (npr.ako nekim slučajem ne saznam to ranije,završim s nekim i saznam da je lik nekog jednom davno silovao ili tako nešto...ma zbogom zauvijek) Zadnji Uredio maja-manuela : 29-06-08 u 12:03. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? white devil ![]() a zaljubljenost nisu isprike nego činjenica, jednostavno prijeđeš preko puno stvari preko kojih čovjek ne bi ni mrtav prešao da nije zateleban i ko tvrdi drukčije, po meni nije bio zaljubljen ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:13.