Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; ha čuj MM svi smo različiti, ali nikome na čelu ne piše tko je i što je, to mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-06-08, 20:15   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem?

ha čuj MM svi smo različiti, ali nikome na čelu ne piše tko je i što je, to možeš skužiti kad nekog dovoljno upoznaš, a iz iskustva znam da je onda pomalo prekasno jer si zateleban i ne vidiš dalje od nosa, imaš ružičaste naočale i svega si svjesan, ali si ne želiš priznati, jbg
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 20:22   #52 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Kako znaš tko je kriminalac?

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 20:22   #53 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Meni je važno kakva je osoba sada.
Dakle, ako je prošlosti nešto i zajebo, ali je iz toka izvukao odličnu životnu školu i postao još bolja osoba nego što bi bio da se doma držao za maminu suknju, dati ću mu podršku i pomoći mu da zajedno nešto izgradimo!

Moje je pravilo: "Ne sudi ljude po onome što je bio, već kakav je postao!"
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 21:58   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
a ja ne volim mijenjati nikog-ili mi odgovara ili ne i ne želim da se mijenja zbog mene čak ni ako on to želi
ako mi ne odgovara,samo odem
tako je,to i ja kažem,al najgore od svega je kad neko tebe pokušava mijenjati,pa brate onda nek lagano odjebe,.....
il nek prihvati tebe kakva jesi il nek te ne mijenja....
ima likova koji su stravrno poremečeni u glavu 100 posto...

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
ha čuj MM svi smo različiti, ali nikome na čelu ne piše tko je i što je, to možeš skužiti kad nekog dovoljno upoznaš, a iz iskustva znam da je onda pomalo prekasno jer si zateleban i ne vidiš dalje od nosa, imaš ružičaste naočale i svega si svjesan, ali si ne želiš priznati, jbg
da bi nekog dovoljno upoznali moramo živjeti s tom osobom neko vrijeme... ne moš ti nekog dovoljno upoznat ak se viđaš po par sati dnevno..svi su oni divni i krasni pa se na kraju pokažu u pravom izdanju...

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Meni je važno kakva je osoba sada.
Dakle, ako je prošlosti nešto i zajebo, ali je iz toka izvukao odličnu životnu školu i postao još bolja osoba nego što bi bio da se doma držao za maminu suknju, dati ću mu podršku i pomoći mu da zajedno nešto izgradimo!

Moje je pravilo: "Ne sudi ljude po onome što je bio, već kakav je postao!"
bravo ,dobar post... i like it ....
ali u današnje vrijeme svi neš sude po prošlosti....
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 01:07   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

što znači danas kriminalac? ne kažem da odobravam dilanje, ubojstva, silovanja..... al smatram da su veći kriminalci ovi gore što nas sapunaju svakodnevno.

kužim cure koje se spetljaju sa tzv. krimosima, obično su mlade i gotivi im pažnja koju dobivaju.
fora je izaći u grad i dozvoliti si ponekad malo veću bahatost jer svi znaju čija si cura.

imala sam i ja tu fazu. znam da ćete me sad popljuvati al kad si mlad imaš tu neku potrebu za samopotvrđivanjem.
istina na potpuno kivi način, al za nas koji smo izlazili devedesetih sve je ionako bilo poremećeno tj sjebano.

sada su u trendu nogometaši, trčanje za tzv. zlatnom mladeži i sl.
hoću reći svako vrijeme nosi neku briju.
ja se ne kajem bilo je ok dok je trajalo, tj. dok sam bila zaljubljena.
s time sam naučila vidjeti svijet iz dvije dimenzije. a i nisu krimosi oni koje kad pogledaš kontaš to je taj.
sve je to gomila likova koji su malo previše puta pogledali kuma 1,2,3, scar face i sl i zabrijali na taj đir.

pravi mangup ne hoda sa reklamom na čelu. to je njegov izbor i on ga živi. istina, većinom su to sve neki trenutci iz djetinjstva koji te usmjere na pogrešnu stranu na raskršću .
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 01:10   #56 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Slažem se s tobom.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 01:39   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ajde bar netko

sita sam folera koji se sablažnjavaju a kad se okrenem oko sebe 90% današnjih klinaca se silom želi furati na njih.

zaboravljaju ono najvažnije, mangup ne postaješ nema za to tečaja, kao mangup se rodiš.
za sve treba imat muda a za to jebena.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 12:00   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
ne mora na čelu pisati,po tom ispada da se ono što ne "piše na čelu" ne može uočiti

nije prekasno,koliko god da si zateleban (to su samo isprike...)-jer mene neke stvari kad ih saznam odmah ohlade i nema tu nikakvih ružičastih naočala (npr.ako nekim slučajem ne saznam to ranije,završim s nekim i saznam da je lik nekog jednom davno silovao ili tako nešto...ma zbogom zauvijek)

Zadnji Uredio maja-manuela : 29-06-08 u 12:03.
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 12:29   #59 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,494
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Nismo svesne preko cega sve mozemo da predjemo dok nam se to ne desi...
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 12:52   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

white devil
a zaljubljenost nisu isprike nego činjenica, jednostavno prijeđeš preko puno stvari preko kojih čovjek ne bi ni mrtav prešao da nije zateleban i ko tvrdi drukčije, po meni nije bio zaljubljen
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114