| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? u Društvo forumu; tako je al što više prelaziš preko nečeg to te neko više jebe.... jel tak? znam da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Banned | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? tako je al što više prelaziš preko nečeg to te neko više jebe.... jel tak?znam da je preko nekih stvari teško preći.... ali jebi ga te osobe koje su nam nešto loše napravile,koje se nisu dolično ponašale prema nama su trebale ranije misliti o posljedicama,a ne prvo gadno zasrat stvar pa onda muci-buci... jebeš to.... veza nikada nije i ne može biti ista nakon toga kad te neko zajebe,sjebe,i kad te razočara.... i još kad te razočara više puta za redom,i pravi iste greške...e pa to je onda big shit... ![]() to odgađanje ostavke većina ljudi radi... svi misle "bit će bolje" a maybe bude bolje tj dobro koji dan a kasnije sve opet po starome...loša priča se nastavlja... ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? a neki možda nemaju preko čega prelaziti,jel možeš to zamisliti? ne sviđa mi se ta neka bespomoćnost: " ja sam sad zaljubljena u lika koji visi po zatvorima (ili nešto slično) ali ja mu sve opraštam" kako se može voljeti nekoga čiji ti se postupci i karakter ustvari ne sviđaju? što se onda tu voli? nije mi jasno |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
![]() Ja sam malo govorila općenito, ne baš samo za "kriminalce", uostalom nisam baš ni mislila na onu spiku iz američkih filmova (pen pal sa silovateljem), nego se jednostavno dogodi da se zaljubiš, a onda neke stvari isplivaju na površinu, e a onda nastaju problemi-svjestan si da ta osoba ima mana, ali nekako iz ljubavi preko određenih prelaziš, odgađaš neizbježno ![]() A što se tiče "kriminalaca" ima ljudi koje takvi tipovi privlače i bok, a ima ih i koji bi oprostili "greške iz prošlosti" ako je osoba sada drugačija (ne znam da li bi oprostila, sumnjam, neka teža kaznena djela, ali da je netko bio u buksi zbog trave ili zato što je bio "lak na prstima" mislim da bi) ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? naravno da svi imamo mane ali da bih nekog voljela,to moraju biti sitnice koje mi osobu čine jedinstvenom,a ne da je to nešto svašta preko čega trebam prelaziti |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Banned | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Citat:
grozno ,najgori je taj osječaj spoznaje,kad saznaš da je tvoj dečko tak šta napravio.... //nije me dečko prevario da neko ne bi to pomislio// ja sam npr mane od svog dečka primjetila odma na početku veze.... i iskreno smetale su mi... za neke je to mana,za neke vrlina,ovisi kako ko voli.... ja tako ne volim,i za mene je to bila mana... | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-08 Lokacija: Pula Godina: 26
Poruka: 9
![]() | Re: dal ste ikad bile ili jeste u vezi s kriminalcem? Sestra mi je u vezi s kriminalcem! Već dugo i nije nikako lako!!! Konstantni trzaji i napetosti! Nikad ne zna što donosi sutra, teško je i vrlo rizično, jer ljudi gledaju na to kao "s kim si, takav si". Sa druge strane ona smatra da joj on pruža nekakvu sigurnost u smislu zaštite, ali opet, danas je tu, a sutra?! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

al što više prelaziš preko nečeg to te neko više jebe.... jel tak?