| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D u Društvo forumu; eto cure,nemojte se stidit,otvoreno odgovorite na ovu temu....bez ustručavanja.pitanje glasi,dal ste ikad koristile vibrator,jel ... |
| Vidi Rezultate Anketa: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator | |||
| jesam,naravno,redovito ga koristim | | 2 | 9.52% |
| nisam nikada ni ne planiram | | 4 | 19.05% |
| koristim ga povremeno,i imam ga kod kuće | | 3 | 14.29% |
| nisam nikad koristila ali ga planiram kupiti i počet koristit | | 8 | 38.10% |
| prije sam ga koristila,više ne koristim | | 1 | 4.76% |
| dugo ga koristim i uvijek ću ga koristiti | | 3 | 14.29% |
| Glasači: 21. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D eto cure,nemojte se stidit,otvoreno odgovorite na ovu temu....bez ustručavanja.pitanje glasi,dal ste ikad koristile vibrator,jel ga koristite i imate li ga kod kuće? -ja nisam nikad koristila vibrator.i nemam ga kod kuće. ps.molim bez offtopicarenja tipa svađanja ili podjebavanja
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 20-06-08 u 01:47. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Ja ga nemam, niti ga namjeravam imat, niti sam ga koristila, al ipak priznajem da postoji u meni mala doza znatiželje kako bi to izgledalo..... ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D ovo je samo za cure? šteta.... ja sam ga koristio...... ali s curom naravno...mislim nisam ga sebi gurao ![]() 2 su ipak 2..... da se zatvore obije rupe ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Citat:
![]() khm.. da.. da.. vjerujemo ti ![]() ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 20-06-08 u 07:22. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Dar to često i radim, sjednem, zapalim i čekam ![]() ![]() , al moja se mašina trese za poludit kao da je podivljala, mislim da bi vibrator bio bolji ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D nemam ga doma, al ću ga kupit, trebale mi cure kupit za ročkas, ali jbg nisu ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.