| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D u Društvo forumu; dečki_ vi imate pravo također tu pisati,ako ste imali iskustvo s curom & vibratorom,napišite koliko puta i ... |
| Vidi Rezultate Anketa: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator | |||
| jesam,naravno,redovito ga koristim | | 2 | 9.09% |
| nisam nikada ni ne planiram | | 4 | 18.18% |
| koristim ga povremeno,i imam ga kod kuće | | 3 | 13.64% |
| nisam nikad koristila ali ga planiram kupiti i počet koristit | | 8 | 36.36% |
| prije sam ga koristila,više ne koristim | | 1 | 4.55% |
| dugo ga koristim i uvijek ću ga koristiti | | 4 | 18.18% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D dečki_ vi imate pravo također tu pisati,ako ste imali iskustvo s curom & vibratorom,napišite koliko puta i kak je bilo ![]() btw:ja zaboravila u anketi još jednu opciju dodat....ja ga nisam koristila kao što sam i rekla.... a ko zna,možda jednog dana s dečkom budem koristila,možda mu zakaže kita,pa nam vibrator bude potreban....a možda i budem stara frajla bez dečka/muža ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Citat:
ja sam ti napisao.... ![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D irm, svaka čast, to je totalno guba stvar, a kaj ne bi ti da se i tebi koja rupa zatvori ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Imam osjećaj da je to samo undercover vapaj za dobrim bubanjem.... ![]() Bubnem te ja ako neće nitko.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Mene? ko kaže da neće nitko, al ok, možeš i ti ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Citat:
![]() ![]() ![]() locrian, čekaj svoj red jebemti hahahahaha
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Nisam mislio na tebe, ali ako se nudiš.... ![]() Na tebe sam mislio.... Teta bi se garant bubala pa sada posta da vidi naše komentare.... ![]() Ter ni od sapuna da se troši..... Ima za sve.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:11.