| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D u Društvo forumu; to sam danas deklerirala na poslu, bile su 4 palete toga. Ili su to bili neki kuhinjski blenderi? Nerazumijem se ... |
| Vidi Rezultate Anketa: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator | |||
| jesam,naravno,redovito ga koristim | | 2 | 9.09% |
| nisam nikada ni ne planiram | | 4 | 18.18% |
| koristim ga povremeno,i imam ga kod kuće | | 3 | 13.64% |
| nisam nikad koristila ali ga planiram kupiti i počet koristit | | 8 | 36.36% |
| prije sam ga koristila,više ne koristim | | 1 | 4.55% |
| dugo ga koristim i uvijek ću ga koristiti | | 4 | 18.18% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D to sam danas deklerirala na poslu, bile su 4 palete toga. Ili su to bili neki kuhinjski blenderi? ![]() Nerazumijem se u te stvari za kuhinju... ali znam da su baš bili anatomski oblikovani. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D hhmmm ochito da sam jedina tu koja ga koristi,il sam jedina koju nije sram to priznat... ugl. koristila sam ga i dok sam bila solo i sad dok sam u vezi,to je savrshena stvarchica ,i mislim da svaka cura treba probat! a sad neki dechki odobravaju to u vezi koristit neki ne,al mislim da onaj dechko ko to "brani" je glup jer neznam shta propushta,sex je bolji,zanimljiviji itd... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| wayward | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Citat:
e kad budeš stara i razjebana trebat će ti hiltijevka a ne vibrator ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D Zasto nema opcije samo jednom? Osobno mi se bas nikako to ne svida.. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D opcija br. 3
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

to sam danas deklerirala na poslu, bile su 4 palete toga. Ili su to bili neki kuhinjski blenderi? 

,i mislim da svaka cura treba probat! a sad neki dechki odobravaju to u vezi koristit neki ne,al mislim da onaj dechko ko to "brani" je glup jer neznam shta propushta,sex je bolji,zanimljiviji itd...