| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo u Društvo forumu; eto,dal vam smeta to ak npr "posvađate se" ili prepirete s dečkom ili bude neki problem i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo eto,dal vam smeta to ak npr "posvađate se" ili prepirete s dečkom ili bude neki problem i onda on/a to iznosi okolo pitaj boga kom sve ne i žali se "ona je ovaka/onaka" ![]() -meni to baš seljački,i meni to ide na kurac. ja to nikad ne radim,smatram da se to nikog ne tiče...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 364
![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo mislim da privatni život treba ostati među nama... naravno, u redu je ako se povjeri prijateljici/prijatelju jer joj je tako lakše kad ja napravim neko sranje ![]() šala uglavnom skužila si poantu
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| |
| | #5 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
potpisujem ![]() rep +
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
| | #6 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Ne volim kada neke osobe pozivaju ostale da im se uvuku i u kuhinju i u krevet! Nikad ne zadirem u tudju intimu, niti zelim da bilo ko kopa po mojoj, narocito ne siroke narodne mase! O.K. mi je poveriti se prijatelju/prijateljici, ali ne i poznanicima,...stoga, ocekujem da ni doticni to ne radi!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo smeta ofkors
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #8 (permalink) |
| fear of the dark | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo meni je to odvratno kad neko priča svoje probleme,ja ne mogu svatit zbog čeg to neke osobe rade,s sranjem o svom partneru/ici okolo ta osoba em ispada smiješna što je s njim/njom zato što okolo sere on je ovakav/ovakva,em što pravi glupaču/kretena od svog partnera,em što stvarno nije fer da se okolo iznašaju vlastiti problemi,u današnje vrijeme ljudi su smeće i jedva dočekaju da čuju neki problem kako bi se mogli na njega ismijavati.... samo što to neki ljud jednostavno ne shvačaju... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #9 (permalink) |
| The Eye | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo moze jedno pitanje cemu ova besmislena i vec odgovorena pitanja? naravno da to nikome ne odgovara... al stvarno mi nije jasno cemu ovakva tema... amo pokusat jos nesto plice smislit pa nek svi pisu eto zabavno je... bilo bi lipo zadrzat neki nivo kvalitete ovakvih i slicnih tema...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.

i žali se "ona je ovaka/onaka" 

potpisujem