| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo u Društvo forumu; sahataba ne baljezgaj.... nije besmislena tema, de smisli ti bolju temu... drž se teme a ako imaš nešto protiv ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo sahataba ne baljezgaj.... nije besmislena tema, de smisli ti bolju temu... drž se teme a ako imaš nešto protiv teme il mojih tema obrati mi se na pm nemoj mi tu kakit ili jednostavno zaobiđi temu/e |
| |
| | #12 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo sve 5, samo mi nije jasno da postoji neko tko voli da mu se iza ledja prica o osobnim problemima... malo mi je to nashvatljivo, a samim time mi je tema besmislena, eto ja san ovima automatski i da odgovor na temu.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #14 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo stvarno nisan upozna nijednu takvu osobu... i mislim da jedini kojima to odgovara su "celebrity-i" wanna be celebrity-i... al stvarno znan dosta ljudi i svi bi se naljutili da se neki detalji o njihovom privatnom zivotu iznose. tako da mi se to cini besmislenim topicom. al to je moje misljenje. ja vise necu ulazit u tvoje teme i sretno ti s njima, al su ti vecina varijacija na temu. ne znam jesi li svjesna toga?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #16 (permalink) | ||
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
![]() Citat:
I ja se isto pitam ![]() Kaj je iduće: da li vam smeta ako vaš dečko zabija čavao i udari se po prstu i tako sa podljevom na noktu iziđe van. Kako bi se ponašali u njegovom društvu? ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | ||
| |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo a kome to ne smeta?
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.

ili jednostavno zaobiđi temu/e