| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ako teme ne valjaju nek se brišu a ako neko ima nešto protiv njih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 58
![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
| |
| |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-08
Poruka: 47
![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo ja isto ne bi voljela da mi dečko priča okolo svakoj šuši o našim privatnim i intimnim stvarima... ali opet s druge strane ja imam jako prisan odnos sa svojim prijateljicama i znam da u njih mogu imati povjerenja da okolo neće pričati o meni i mojim privatnim stvarima tako da im se uglavnom uvijek povjerim kad imam neki problem s dečkom ili slično. mislim da je svatko ko ima nekoga kome kože povjeriti neke najintimnije stvari sretan, možda to nekad nije ok prema partneru ali šta mogu. svi smo mi samo ljudi ![]() |
| |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo mislim da bi ja svog obisila na prvu smokvu da to radi....
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| |
| | #28 (permalink) | |
| Banned | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
i treba ga da hehehe a ak nema smokve u blizini,treba ga objesit na bilo šta,makar i u ormar ![]() | |
| |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Sahataba ![]() Mislim da je neukrotiva jednostavno znatiželjna ili nema pametnijeg posla pa su sva pitanja varijacija na temu ![]() OT naravno da to ne volim, ako imam kakav problem podijelim ga sa određenim osobama, ali ne do najsitnijeg detalja
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| |
| | #30 (permalink) |
| Banned | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo zamisli,čovječe sahataba to kaže,i sad vas par za njim ko papige to ponavljate a šta mi niste sami od sebe to rekli.da on to nije reko ne bi niko.... ne otvaram spamerske teme u kojima se spama tak da neću da čujem da me neko jebe zbog temi u temama i bzvz ih upropaštava. postojim pm za to,a ne mi tu baljezgat.rekla sam i napomenula ako teme ne valjaju nek se brišu..ljudi pišu u mojim temama tak da očito ima nešto u njima.i ne nalaze se u smeću. a i otvori ti bolju temu ak ti moja ne valja ![]() neću se tu raspravljat,odi na pm ako nešto trebaš... ![]() *da nemam pametnijeg posla onda bi se ljudima ulizivala na pm ![]() ili bi pisala po 1-2-3 riječi u svakom postu.... zamisli kao neki mi je posao otvarat teme....naravno da nije..... ja to volim i nema mi šta ko kakit radi toga,mogu mi jedino moderatori ili admin reći a ne neko drugi ko je na istoj poziciji kao ja. -šta trebam otvarat temu poput onoh "pomoć" "šta da radim" "u zadnje vrijeme ne kakam redovito,dal je sve u redu" .... ide mi na nervu kad neko tak zanovijeta.... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-06-08 u 08:38. |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:11.

hehehe a ak nema smokve u blizini,treba ga objesit na bilo šta,makar i u ormar