| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo u Društvo forumu; Hm, ova bi tema uskoro mogla prerasti u temu: Da li vam smeta ako neko otvori novu temu...koja je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Hm, ova bi tema uskoro mogla prerasti u temu: Da li vam smeta ako neko otvori novu temu...koja je varijacija na postojecu temu...o tamo nekom problemu...??? Samo teme, tema, tema, tema....Tema nije tema! Kako ovo, kako ono... Nek' odgovara kome se odgovara, kome se ne svidja, neka zaobidje... Opustite se, ljudi...oko cega se vi prepirete! OT (jos jednom) - SMETA, mrzim alapace!!!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Naravno da smeta osobni problemi su osobni i nema ih se zasto siriti okolo nego se rjesavaju ako se rjesit mogu izmedju nas dvoje a ako su preveliki nemoze se naci rjesenje na obostrano zadovoljstvo svatko sebi i gotovo.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Neukrotiva ne znam da li je ovaj izljev bio upućen meni ili svima koji smo se složili sa Sahatabom, ali curo daj se ohladi, rekli smo svoje mišljenje i gotovo ili se s njim pomiri ili ga ignoriraj, nemoj se bahatiti jer ovaj Forum nije mjesto za to I nemam ti kaj pisat na pm jer te ne poznajem I oko ničega se ne prepirem već je samo komentar bio da si ili znatiželjna ili imaš viška vremena kad otvaraš toliko tema koje su varijacija jedna na drugu, ajme strave ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio carica : 14-06-08 u 18:51. |
| |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo nisam imao jos takav slućaj, ali naravno da bi mi smetalo
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| |
| | #37 (permalink) | |
| Banned | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
neg si to od njega vidila.... ohladi ti nisi ni ti ni mod a ni admin da mi određuješ nešto za teme,ak ti se ne sviđaju zaobiđi ih,al usput pogledaj koliko imaju odgovora ![]() pa-pa ![]() ot. "jedini bio si mi sve,a razočarao si me" to mi cure možemo pjevat dečkima koji nas zajebavaju i seru okolo.... | |
| |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
A za temu nisam prigovorila jer sam ju skužila kasnije od Sahatabe, uostalom nisam prigovorila nego komentirala, a za to ne moram bit moderator ili administrator i mislim da imaš malo problema sa percepcijom - komentar je bio da su sve varijacija na temu i ništa drugo.... ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| |
| | #39 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:17.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 
Pali gume a ne dušu