Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo u Društvo forumu; Hm, ova bi tema uskoro mogla prerasti u temu: Da li vam smeta ako neko otvori novu temu...koja je ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 14-06-08, 09:56   #31 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan
Re: dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo

Hm, ova bi tema uskoro mogla prerasti u temu: Da li vam smeta ako neko otvori novu temu...koja je varijacija na postojecu temu...o tamo nekom problemu...???

Samo teme, tema, tema, tema....Tema nije tema!
Kako ovo, kako ono... Nek' odgovara kome se odgovara, kome se ne svidja, neka zaobidje...

Opustite se, ljudi...oko cega se vi prepirete!

OT (jos jednom) - SMETA, mrzim alapace!!!
Star 14-06-08, 12:10   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tako je white devil
dobro si to napisala ,rep +
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-06-08, 13:39   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Naravno da smeta osobni problemi su osobni i nema ih se zasto siriti okolo nego se rjesavaju ako se rjesit mogu izmedju nas dvoje a ako su preveliki nemoze se naci rjesenje na obostrano zadovoljstvo svatko sebi i gotovo.
Star 14-06-08, 18:41   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Neukrotiva ne znam da li je ovaj izljev bio upućen meni ili svima koji smo se složili sa Sahatabom, ali curo daj se ohladi, rekli smo svoje mišljenje i gotovo ili se s njim pomiri ili ga ignoriraj, nemoj se bahatiti jer ovaj Forum nije mjesto za to

I nemam ti kaj pisat na pm jer te ne poznajem

I oko ničega se ne prepirem već je samo komentar bio da si ili znatiželjna ili imaš viška vremena kad otvaraš toliko tema koje su varijacija jedna na drugu, ajme strave

Zadnji Uredio carica : 14-06-08 u 18:51.
carica je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-06-08, 20:01   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

nisam imao jos takav slućaj, ali naravno da bi mi smetalo
Yeah
tamijan je offline  
Star 14-06-08, 20:27   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 646
F4Z3R_031 se izdvaja iz mase

smetalo bi me da zapravo iznosi, ali da nesto natukne iz zezancije i nebi
F4Z3R_031 je offline  
Star 15-06-08, 10:36   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Neukrotiva ne znam da li je ovaj izljev bio upućen meni ili svima koji smo se složili sa Sahatabom, ali curo daj se ohladi, rekli smo svoje mišljenje i gotovo ili se s njim pomiri ili ga ignoriraj, nemoj se bahatiti jer ovaj Forum nije mjesto za to
nemam ti kaj pisat na pm jer te ne poznajem
I oko ničega se ne prepirem već je samo komentar bio da si ili znatiželjna ili imaš viška vremena kad otvaraš toliko tema koje su varijacija jedna na drugu, ajme strave
alo ženo,šta mi nisi prva prigovorila za temu?
neg si to od njega vidila.... ohladi ti nisi ni ti ni mod a ni admin da mi određuješ nešto za teme,ak ti se ne sviđaju zaobiđi ih,al usput pogledaj koliko imaju odgovora
pa-pa

ot. "jedini bio si mi sve,a razočarao si me" to mi cure možemo pjevat dečkima koji nas zajebavaju i seru okolo....
neukrotiva_031 je offline  
Star 15-06-08, 15:28   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
alo ženo,šta mi nisi prva prigovorila za temu?
neg si to od njega vidila.... ohladi ti nisi ni ti ni mod a ni admin da mi određuješ nešto za teme,ak ti se ne sviđaju zaobiđi ih,al usput pogledaj koliko imaju odgovora
pa-pa

ot. "jedini bio si mi sve,a razočarao si me" to mi cure možemo pjevat dečkima koji nas zajebavaju i seru okolo....
Nisi ti baš pri sebi i ne bahati se toliko pogotovo ne prema starijima, ali obzirom da ovo nije mjesto na kojem te mogu obrisati ko šmrkavicu niti neću....

A za temu nisam prigovorila jer sam ju skužila kasnije od Sahatabe, uostalom nisam prigovorila nego komentirala, a za to ne moram bit moderator ili administrator i mislim da imaš malo problema sa percepcijom - komentar je bio da su sve varijacija na temu i ništa drugo....
Star 15-06-08, 15:34   #39 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Hm, ova bi tema uskoro mogla prerasti u temu: Da li vam smeta ako neko otvori novu temu...koja je varijacija na postojecu temu...o tamo nekom problemu...???

Samo teme, tema, tema, tema....Tema nije tema!
Kako ovo, kako ono... Nek' odgovara kome se odgovara, kome se ne svidja, neka zaobidje...
Zato ću je sad zaključati jer vidim da je prešlo u prepucavanja. Nema nikakvog smisla.
Zatvorena Tema
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114